Jeste se ikada pitali kako mladenke obavljaju nuždu u vjenčanici? Ova žena dosjetila se odličnog rješenja!

Trik kojeg se dosjetila ova žena svakako može poslužiti svim mladenkama!
Vidi originalni članak

Nošenje raskošne, glamurozne vjenčanice lijepo je i uzbudljivo, no što se događa kada mladenka mora ići na zahod? Pokušaj obavljanja nužde ispod svih tih slojeva zahtijeva puno vremena i truda. Srećom, jedna se žena dosjetila genijalne ideje kako riješiti ovaj problem, a sve je podijelila na svojem Facebook profilu. Naime, mladenka je iskoristila IKEA torbu tako što je izrezala rupu na dnu, te je iskoristila vreću kako bi u nju skupila haljinu, koristeći ručke kao naramenice tako da ne mora držati haljinu rukama, piše 9gag.

- Moja ideja koštala me samo 0,80 eura, a trajala je svega 3 minute. Ono što mi se najviše sviđa je što sam si gotovo besplatno olakšala život na dan vjenčanja- napisala je mladenka.

U priču su se uključile i ostale mladenke podijelivši svoja iskustva

- Ja sam svoju samo skinula u hotelskoj sobi prije odlaska na zahod. Ne pijem puno, pa sam morala ići samo nekoliko puta tijekom cijelog dana- podijelila je jedna korisnica.

- Da sam barem ovo znala onda kada sam se udavala- napisala je druga korisnica.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".