Jeste li već vidjeli "haljinu s tri rukava"?

Vidi originalni članak

Nova proljetna kolekcija domaćeg modnog brenda“ Ozz couture“,ujedno i uvertira nadolazeće ljetne kolekcije,inspirirana je elegantnim glamurom Grace Kelly i mondenim životom 70ih godina prošlog stoljeća, St.Tropeza i Azurne obale općenito.

Pomak u odnosu na dosadašnji rad dizajnerice Stanke Zovko, vidljiv je u prvom službenom uvođenju odjevnih komada za muškarce, a posebno u predstavljanju tzv haljine s tri rukava,proizvoda čiji patent je u procesu.

Haljina sa tri rukava na prvi pogled je neka vrsta kaftana/tunike,koja je predstavljena u varijacijama dužina,dezena i materijala,i zapravo je namijenjena ženama razne životne dobi i tjelesne građe.

Posebnost ovog odjevnom artikla je u nepostojanju ikakvog patent zatvarača,gumba,pojasa i slično,a iako je haljina sasvim“ otvorena“,osoba je sasvim „obučena“.kolekcija će se u prodaji naći u nekoliko dućana na našoj obali,a njezin malo ekskluzivniji segment u „All Faces“ concept store-u u Puli.

Atraktivnu kampanju koja najavljuje kolekciju snimio je modni fotograf Belizar Valić,modeli su iz domaće modne agencije Sonic Models,make up potpisuje Samanta Mihaela Šafran,a frizure salon „Beauty & the Beast“.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".