Jeste li već vidjele fantastičnu kolekciju cipela Blake Lively?

Jedno je sigurno, niti jedna dama na to ne može ostati ravnodušna!
Vidi originalni članak

Blake Lively jedna je od najbolje odjevenih holivudskih dama, a posebno volimo njezin stil zbog činjenice da iza svih stylinga stoji ona, odnosno sama je svoj stilist. Očekivano je da iza takvih dobrih kombinacija stoji i raskošan ormar, a to je potvrdila ovih dana na Instagramu, gdje je objavila fotografiju pozirajući sa svojim cipelama. 

Ispod fotografije navela je opis "Mrzim svoj posao", a vjerujemo kako je glumici muku napravio zadatak oko toga koje cipele odabrati. Za vrijeme trajanja serije "Tračerica", Serena van der Woodsen izazivala nam je zavist svojim outfitima, a u stvarnom je životu to nastavila raditi i Blake Lively! Ipak, samo pozitivno jer uvijek volimo vidjeti lijep i raskošan ženski ormar!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".