Jeste li već upoznale ovaj genijalan brend s odličnim cipelama i torbama?

Prepoznatljivog rukopisa osvojili su zaljubljenike u bezvremenske komade.
Vidi originalni članak

U nepune dvije godine Helenas.bih postao je regionalno najbrže rastući brend  kvalitetnih kožnih torbi. Njihove torbe kvalitetom kože i preciznom izradom kupci drže ravnopravnima sa svjetskim imenima. 

Prepoznatljivog rukopisa  osvojili su zaljubljenike u bezvremenske komade.

Naši kupci su naša inspiracija, ponudimo im model torbe za kojeg sami odabiru kožu ili se pak prepuste preporukama i vještom oku našeg tima.

U novoj sezoni predstavljamo saddle model torbe  Helenas Boho crossbody model, veći model shopper torbe našu Gigi torbu te bucket model torbe Helenas BeBe.

Kada je riječ o obući najavljuju:

Nastojimo biti svoji, ići korak ispred trendova, prve godine radili smo kožne rimljanke sa etno dodacima, prošle godine smo išli sa linijom kožnih natikača a ove godine predstavljamo kolekciju kožnih klompi. Sve to uz revitalizaciju starih obrta i domaće proizvodnje, većina ljudi nije upoznata sa bogatom tradicijom izrade kvalitetnih kožnih proizvoda, mi nastavljamo istu i vraćamo joj stari sjaj.

Sjedište im je u Ljubuškom a svi zainteresirani informacije o modelima mogu dobiti na Facebook i Instagram profilu Helenas.bih kao i na email adresi helenas.bih@gmail.com.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".