Jeste li već uočili modni "dvoboj" koji se događa na ulicama grada?

Svi znamo da čizma glavu čuva, no pitanje je jesu li za to bolje bajkerske ili one iznad koljena
Vidi originalni članak

Čizme s perlicama ili sa zakovicama? Mišljenje djevojaka u centru grada podijeljeno je, a teško je odlučiti koje izgledaju bolje. Jedno je sigurno - osvježavaju i najjednostavniju kombinaciju.

Sve što je ova dama stavila na sebe izgleda odlično, a oduševile su nas čizme sa šljokicama i frizura koja joj pristaje fantastično. Te osmijeh, naravno, ništa bez njega!

Prugasta majica, minisuknja i bež kaputić modni su klasici koji bez problema čine stylish kombinaciju, no nećete pogriješiti ako sve začinite torbicom i čizmama iznad koljena u crvenoj boji koje svemu daju dozu seksepila.

Dame ipak najčešće biraju klasiku pa su čizme sara iznad koljena u crnoj boji broj jedan u većini ormara. Svakako najbolje izlfedaju u kombinaciji s minisuknjom jer odličnu istaknu vitke i duge noge. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".