Jeste li već pogledali 'Emily in Paris'? Izdvojili smo najbolje outfite zbog kojih smo uživali u seriji

U petak je izašla Netflixova serija 'Emily in Paris' koji su mnogi s nestrpljenjem čekali
Vidi originalni članak

Iako su gledatelji već po samom izlasku 2. listopada rekli kako je puna klišeja, Netflixova serija 'Emily in Paris' u kratkom je roku postala pravi hit, a osim laganog sadržaja koji prati dolazak Emily Cooper u Pariz gdje u agenciji radi kao stručnjakinja za marketing i za društvene mreže, za oko su nam zapeli genijalne odjevne kombinacije koje protagonistica pokazuje iz epizode u epizodu. 

Emily je došla u Pariz kako bi dala američki pogled na ono što rade u francuskoj agenciji, no nije prihvaćena s oduševljenjem, usprkos njezinom šarmu, pozitivnom raspoloženju i odličnim idejama. Osim što u uredu u početku nije naišla na prijateljska lica, jedan od trenutaka koji je Emily posebno pogodio bio je onaj kad joj je dizajner rekao da je basic, što bi se prevelo kao - obična.

Nećemo otkrivati što mu je odgovorila kako ne bismo dodatno spoilali seriju onima koji je još nisu pogledati, ali nas je u tom trenutku osvojila Emilyna ljubav prema modi koja se vidi i kroz njezine izvrsne odjevne kombinacije kojima ne nedostaje boja, uzoraka i mašte. 

Iza odličnih outfita koje Lili Collins nosi u seriji stoji kostimografkinja Patricia Field, a na radost obožavatelja, neki su odjevni komadi i modni dodaci i dalje dostupni u dućanima. Emily u seriji najčešće nosi komade s dizajnerskim potpisom, no ponekad u outfite ubaci i komade iz high street dućana. 

U Emilynoj kolekciji mogli su se, između ostalih, pronaći komadi s potpisom brendova Ganni, Chanel, Kenzo, Kate Spade, Revolve, Urban Outfiters, Yoox, a korisnici društvenih mreža već su "istražili" svaku njezinu odjevnu kombinaciju i pronašli gdje se pojedini odjevni komadi i modni dodaci mogu kupiti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".