Jeste li spremni za novi način kupovine? Recommend je uzbudljiva nova shopping platforma!

Upoznajte Recommend - shopping platformu koja spaja kupce, brandove i content kreatore na jednom mjestu.
Vidi originalni članak

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji gdje ste satima pretraživali internet trgovine u potrazi za idealnim proizvodom, a pritom niste bili sigurni je li to najbolji omjer cijena i kvalitete. Što ako vam kažemo da postoji novi način kupovine koji će vam uštedjeti vrijeme, novac i živce?

Recommend je nova shopping platforma na našem tržištu koja spaja kupce, brandove i content kreatore na jednom mjestu. Na Recommend platformi, kupci imaju pristup preko 150 brendova i preko 250 tisuća proizvoda koji se nalaze na popustu, a svaki put kada kupujete preko Recommenda ostvarujete dodatnih 3% uštede. Neki od brendova koje možete pronaći na platformi su Answear.hr, Notino, Tvornica Zdrave Hrane, Star Silk, Lonci&Poklopci, te brojni drugi. 

Iza ove inovativne platforme koja pomaže kupcima da pretražuju manje, a više štede prilikom online kupovine, stoji hrvatski tim sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Cilj Recommend tima je unaprijediti način na koji ljudi kupuju proizvode online, stvarajući platformu koja spaja umjetnu inteligenciju s intuitivnim sučeljem i jedinstvenim funkcijama.

Pomoću Recommend Trendova svaki kupac može - u obliku videa ili fotografija - pronaći i kupiti proizvode koji ga zanimaju. Platformu koriste i brojni content creatori, kao i brandovi. 

Osim na webu, Recommend je dostupan i na Apple Storeu i Google Play Storeu. Besplatna i intuitivna aplikacija iznimno je jednostavna za korištenje, te u samo nekoliko klikova možete kreirati svoj račun, izabrati interese, te pretraživati svoje omiljene kategorije i kupovati proizvode.

Traži kraće, štedi više, i uživaj u shoppingu na mjestu dobrih preporuka. 

Više informacija o Recommendu možete pronaći na: www.recommend.co i na Instagram profilu.

Presladak trojac nije mogao proći nezamijećeno: 'Mi smo sestre i uvijek smo usklađene!'
Poroci Miamija popularna je serija iz 80-ih, a prepoznatljiva je i danas zbog kultnih odijela glavnih likova
Predviđa se da će ovi beauty trendovi biti pravi hit na Met Gali 2023.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".