Jeste li primijetili novi Dalićev stajling? Izbornik za ovo prvenstvo bira ležerniji i opušteniji izgled

Kao i cijela reprezentacija, i izbornik Zlatko Dalić nosi komade s potpisom Heraldi x Joop!, a za ovo prvenstvo napravili su odmak od stroge elegancije i odabrali casual varijantu odijela.
Vidi originalni članak

Mnogi su prilikom jučerašnje utakmice Hrvatske i Engleske primijetili kako se izbornik Zlatko Dalić pokazao u nešto ležernijem izdanju nego inače. Službena "uniforma" ovog Europskog prvenstva ima neformalniju notu nego što smo imali prilike vidjeti na prijašnjim prvenstvima, a sastoji se od bijelog t-shirta, jednostavnih i praktičnih tenisica, hlača na vezice i sakoa. 

Vatreni u odijelima izgledaju genijalno! Umjesto klasike, na Europskom prvenstvu pokazat će ležeran look

Kako smo nedavno pisali, novi, casual look hrvatskih reprezentativaca potpisuje Heraldi x Joop!, a velika je promjena u odnosu na prvenstva u Rusiji i Francuskoj, kada je suradnja i započela. Njih je obilježila stroga elegancija sastavljena od kravate, košulje, odijela i konjak cipela.

- Bilo je vrijeme da dečke s kojima surađujemo već nekoliko godina transformiramo i pripremimo im jedan casual stajling koji će u isto vrijeme biti formalan, ali i voditi brigu o udobnosti te im olakšati putovanja i kretanje - rekli su za Divu iz Heraldi for men&women i dodali kako su bijele tenisice i sako dobitna kombinacija u formalnim situacijama, a za one koji više vole ležernija izdanja, ova je kombinacija modni imperativ. 

Ako su vam se svidjeli odjevni komadi koje nosi izbornik Dalić, ali i cijela reprezentacija, super je vijest što znamo gdje ih možete kupiti! Naime, sve je dostupno online na Heraldijevim stranicama, a cijene se kreću od 850 kn, koliko je potrebno izdvojiti za klasičnu bijelu majicu, must have svakog ormara. Tenisice su 2200 kuna, dok je cijena odijela 6500 kuna. 

Kad su u pitanju Heraldi x Joop! kolekcije svaka je u potpunosti drugačija od one prethodne, a svi odjevni komadi iz svake od dosadašnjih kapsula-kolekcija rade se po mjeri

Ovakvi, ležerniji komadi, koji i dalje imaju prizvuk elegancije, poželjni su u svakom muškom ormaru. Mogu se nositi zasebno, a zajedno izgledaju odlično, pogotovo ako za poslovne i formalne prigode koje ne zahtijevaju strogi dress code, dok su tenisice i bijeli t-shirt nosivi i u svim opuštenim prigodama.

Genijalan top i natikače koje su ove sezone veliki hit: Volimo ljetni stajling divne Anite Dujić
Frizura koju vrijedi isprobati: Nova verzija boba idealna je za tanku kosu koja se čini beživotna
Zgodna crnka svoj stil opisuje kao spoj klasike i street stylea, a često voli ranije isplanirati svaki outfit
Jako zanimljiv odabir: Atraktivna dama nosi najneobičniji par obuće koji smo vidjeli na špici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".