Jeste li čuli za wellness za torbice? Takve usluge koristila je i Iva Todorić. Pogledajte transformacije

Spa centar iz Velike Britanije nudi usluge popravka dizajnerskih torbi, uklanjanja mrlja, osvježavanja boje...
Vidi originalni članak

Jeste li ikad razmišljali kako bi bilo super da možete osvježiti omiljenu torbu, ukloniti mrlju zbog koje već dugo stoji u ormaru ili popraviti ručku kako biste je mogli ponovno nositi? U Engleskoj takve usluge nudi The Handbag Spa, a stručnjacima koji tamo rade glavni je cilj vratiti stanje što bliže originalu. 

U cijelom procesu koriste najnovije proizvode koji su posebno dizajnirani za visokokvalitetnu kožu i taknine. Kažu kako i svaki član tima nastoji isporučiti proizvod da izgleda što sličnije izvornom - klijenti prilikom donošenja ili slanja torbe kaže što s torbom nije u redu, no njihovi stručnjaci ipak svaki model naknadno proučavaju i procjenjuju što je na njoj potrebno napraviti, odnosno poboljšati. 

Tretmani koje nudi The Handbag Spa namijenjeni su modelima dizajnerskih brendova poput Chanela, Hermesa, Mulberryja, Louisa Vuittona, Guccija, Prade, Fendija, Saint Laurenta, Chloe, Miu Miu, Marca Jacobsa, Michael Korsa i brojnih drugih... Neke od usluga koje The Handbag Spa nudi su potpuno čišćenje, čišćenje unutrašnjosti torbe, čišćenje antilop kože, detox torbe, anti-bakterijsko čišćenje, uklanjanje mrlja, poliranje metalnih dijelova, popravljanje ručki... 

Spa tretman za torbe kod nas i dalje izaziva veliko čuđenje, a prašinu je podigao "slučaj" Ive Todorić jer je Ivica Skoko za Exkluziv izjavio kako je i ona svoje torbe slala u neki od spa centara:

Postoji određen broj ljudi koji su svoje torbice slali u spa centre. Točnije, Iva Todorićje to radila, a ona je te torbe tretirala kao kućne ljubimce koje je trebalo voditi na šišanje, češljati, kupati, njegovati, prati pa tako i u spa.

Osim torbi, ovaj servis nudi i popravke na novčanicima, kozmetičkim torbicama, cipelama, kožnim jaknama, kožnim hlačama i suknjama... Pogledajte kako torbe izgledaju prije i poslije tretmana.

 

Neke torbe, poput ove Mulberry, zaslužuju potpuni makeover. Transformirali su je iz nijanse Pink Bayswater u klasičnu Oxblood. 

Vlasnica ove torbe bila je očajna kad je primijetila da je dio spreja za kosu iscurio po torbi i ostavio nekoliko mrlja - kažu da ne postoji tretman koji može ispraviti "spljoštenu" površinu, no uspjeli su je potpuno očistiti, ukloniti mrlje i obnoviti boju. 

Unutrašnjost Mulberry torbe imala je tragove tinte - uspjeli su ih uklonili, no naglasili su da ne mogu garantirati da će svaku takvu mrlju uspjeti u potpunosti očistiti. 

Na Chloe torbi bilo je nekoliko oštećenja zbog kojih je ona izgubila u boju. Prvo su zagladili površinu, a zatim izjednačili nijanse. 

Chanel torba došla je u Spa s tamnim mrljama na površini - stručnjaci su očistili površinu od antilopa pokušavši što više smanjiti tragove i vratiti joj izvornu boju. 

Ova Chanel torba došla je u jako lošem stanju jer je vlasnica pokušala sama popraviti boju. U tome nije uspjela, no u wellnessu su promijenili boju i vratili je u odlično stanje. 

Priznajemo, svi smo krivi jer stavljamo torbe na prljave površine, a to, očekivano, ima i loše posljedice. Kad je Chanel torba došla u Spa, imala je potpuno prljavo dno torbe. Stručnjaci su je očistili izvana i iznutra te joj vratili originalnu boju te ona opet izgleda svježe i novo! 

Tijekom godina, crna boja na Balenciaginom modelu je izblijedila - prvo su popravili rulke, zatim u potpunosti očistili prljavštinu s povrišine i na kraju je obojali u crno. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".