Znate li za second hand shop na kojem dizajnerske komade možete kupiti po super cijenama? Josipa otkriva kako kupovati

Stjuardesa Josipa Rašić često kupuje na dizajnerskom second hand shopu pa nam je otkrila male tajne shoppinga.
Vidi originalni članak

Osnovan 2009. godine, Vestiaire Collective brzo je postao omiljena web adresa brojnih fashionistica koje u svoju kolekciju žele dodati dizajnerski komad, no za njega ne žele uvijek izdvojiti punu cijenu, koja često zna biti uistinu visoka. Vestiaire Collective najbolje se može opisati kao dizajnerski second hand shop na kojem se mogu pronaći odjevni komadi, cipele i modni dodaci različitih dizajnera, a dolaze i u različitim stanjima - odličnom, jako dobrom, dobrom... Ovisno o stanju, mijenja se i cijena, a uvijek se možete i cjenkati s prodavačem i pokušati spustiti cijenu. 

O kupovini na Vestiaire Collectivu porazgovarali smo sa stjuardesom Josipom Rašić, čiji stil obožavamo, a koja je osobno jako zadovoljna shoppingom i u svoju je kolekciju dodala već nekoliko dizajnerskih stvari.

Najčešće sam kupovala stvari u "good condition", kakve su bile opisane, takve sam ih i dobila. Nemam posebnog prodavača od kojeg kupujem jer mi je, realno, svejedno s obzirom na to svaka kupljena stvar ide u Francusku na provjeru autentičnosti i stanja, koju ja kao kupac plaćam dodatno 9,99 €. Ako je sve u redu, šalju mi pošiljku na kućnu adresu. 

Josipa je rekla da nema povrata novca ni proizvoda, što joj se osobno ne sviđa, ali postoji opcija resale pa je proizvod moguće prodati po istoj cijeni po kojoj je kupljen.

Primjerice, kupila sam Gucci cipele, veličina 40, ali za muškarce koje, naravno, nisam mogla vratiti. Ipak, u kratkom sam ih roku opet prodala po istoj cijeni, prisjetila se Josipa svojeg iskustva.

Dodala je da joj se sviđa što se može cjenkati i ponuditi prodavaču cijenu za koju sami procijenimo da je ok:

Ako on to prihvati, mogu se uloviti dobre stvari za fer cijenu. Pošiljka uglavnom stigne u roku od desetak dana, a ako je prodavač odmah pošalje, nekad dođe i ranije. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".