Jesen i zima u stilu Diademe za sve urbane žene!

Ove jeseni i zime kolekcija modne kuće Diadema pomoći će vam da ostavite dojam samouvjerene urbane žene! Prepoznatljivim crno-bijelim kombinacijama Diademe, dodane su i haljine i tunike zelenoplavih boja koje nam oduzimaju dah, a jednako tako ćete i vi oduzimati dah zbog njih!
Vidi originalni članak

Nova kolekcija Diademe za jesen i zimu 2016/2017 oslanja se na ’60-te i ’70-te, te crno-bijeli grafizam. U kolekciji se nalaze i uvijek prisutni diademini jaki printevi kroz opuštene modele širokih tunika i majica, te naglašena silueta sexy žene u zelenoj i ljubičastoj varijanti.

Materijali koji prevladavaju su vuna, viskoza, pamuk i njihove kombinacije, eko koža te umjetno krzno.

Zaštitno lice nove kampanje je Nikolina Miletić, uspješna manekenka, voditeljica i najljepša Hrvatica za 2013. godinu, koja se kao mlada, urbana i uspješna žena savršeno uklopila u Diademinu novu kolekciju.

I same iskoračite u svijet urbanih žena i pogledajte kojih vam 9 divnih modela nudi Diadema! 

Izlog

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".