Jennifer Lawrence i nova Diorova IT torbica

Poznata glumica je već surađivala sa modnom kućom Dior u prijašnjim kampanjama, te je zaštitno lice njihova ruža Dior Addict a ovoga puta predstavlja novu Diorovu torbicu za koju smo sigurni kako će biti hit ..
Vidi originalni članak

Francuska modna kuća pod vodstvom Rafa Simonsa, ponovo je iskoristila glamur lijepe glumice kako bi predstavila svoju novu kolekciju luksuznih torbi za jesen/zimu 2015. U kolekciji se nalaze i najpoznatiji modeli torbi Be Dior i Diorissimo. Za novu sofisticiranu kampanju, Jennifer se našla pred objektivom poznatog fotografa Davida Simsa.

Mlada glumica postala je Diorova ambasadorica još 2012. godine, čime se pridružila popularnim zvijezdama poput Sharon Stone, Marion Cotillard, Natalie Portman i Rihanne. Osim ovog modnog uspjeha, Jennifer je proglašena najplaćenijom holivudskom glumicom jer je u proteklog godini zaradila vrtoglavih 52 milijuna dolara.

 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".