Jenna Ortega zablistala u crvenoj haljini na premijeri filma Beetlejuice Beetlejuice u Veneciji

Ortegin izbor za ovu posebnu priliku bila je spektakularna crvena kreacija koja je uspješno spojila moderni stil s klasičnim glamourom
Vidi originalni članak

Jenna Ortega bila je prava vizija u crvenom na dugoočekivanoj svjetskoj premijeri svog filma Beetlejuice Beetlejuice na prestižnom Venecijanskom filmskom festivalu. Glumica je večeras privlačila poglede dok je ušetala u Palazzo del Cinema u Italiji, noseći lepršavu Dior haljinu koja je savršeno odgovarala crvenom tepihu.

Ortegin izbor za ovu posebnu priliku bila je spektakularna crvena kreacija koja je uspješno spojila moderni stil s klasičnim glamourom. Gornji dio haljine sastojao se od prozirnih slojeva koji su padali u obliku srca do pupka, otkrivajući njezin torzo. Tanke naramenice držale su gornji dio, ostavljajući njezina leđa potpuno otvorenima, dok je suknja od tila bila široka i dugačka do poda, dajući dozu eteričnosti ovom izgledu.

Unatoč slojevima, haljina je bila djelomično prozirna, otkrivajući male vruće hlačice koje su se slagale s ostatkom haljine. Ovaj outfit bio je moderan prikaz glamura crvenog tepiha, a istovremeno i očigledan naklon kultnoj crvenoj vjenčanici koju je Winona Ryder nosila u ulozi Lydie Deetz u originalnom filmu Beetlejuice.

Kako bi zaokružila izgled, Ortega se odlučila za par svilenkastih platformi u crvenoj boji, dramatične zadimljene crvene oči i jarko crvene usne. Sjaj monokromnom ansamblu dodatno je unio srebrni i dijamantni nakit: male naušnice, ogrlica nalik na uvijenu granu te odgovarajuće upletene narukvice i prstenje. Ortega je kosu podigla u elegantnu nisku punđu, dok su joj pramenovi šiški nježno uokvirivali lice, dodajući dozu sofisticiranosti.

Jenna Ortega nije bila jedina zvijezda večeri. Pridružila se svojim kolegama, uključujući Winonu Ryder, Monicu Bellucci i Catherine O'Haru, kao i redatelju Tima Burtona, na crvenom tepihu. Ova impresivna postava zasigurno je pridonijela sveukupnom glamuru i uzbuđenju uoči velike premijere filma.

Izdanje kojem ne možemo pronaći manu: Na njoj i jednostavan spoj suknje i bluze izgleda odlično!
Kako se riješiti ispucalih vrhova i spriječiti novo pucanje, prema stručnjacima
Top 10 najboljih hidratantnih krema s ceramidima za meku i glatku kožu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".