Jelena Veljača uvijek je besprijekorno odjevena; modna savjetnica prokomentirala je njezin stil

Dubravka Prpić Znaor osvrnula se na stil producentice i glumice Jelene Veljače za kojeg ima samo riječi hvale
Vidi originalni članak

Jelena Veljača česta je gošća pred foto-objektivom našeg Gorana Čižmešije, a rado pratimo i njezine odjevne kombinacije na društvenim događanjima. Na njezin se stil osvrnula i Dubravka Prpić Znaor, modna urednica i savjetnica koja za Veljačine kombinacije ima samo riječi hvale.

- Jelena kombinira glamur baršuna, eleganciju plisiranih detalja i salonke pa su elegantne cipele u špic njezin čest odabir. Za događanja se uvijek sredi, očito je da cijeni domaćine i zna da je uvijek lijepo urediti se za događanja, čak i ako nije riječ o crvenom tepihu - govori Prpić Znaor i dodaje da je očito da voli kombinezone, bez obzira na prigodu. Za dnevne varijante bira lepršave modele, a za večer one elegantnije, nerijetko i s dubokim dekolteom.

- Haljine su česte u njezinom ormaru, bira boho kreacije s volanima od satena, kao i kratke te čipkaste forme, naglašene ženstvenosti. Na silueti često ističe struk, naročito kad je kreacija vrlo lepršava i fluidna - govori savjetnica i osvrće se na odabir cipela:

- Osim skladnih salonki, nosi i čizme, ovdje je očita njezina sklonost grunge stilu koji na sunce izlazi u njezinim dnevnim kombinacijama, za po gradu. Od boja bira one neutralne – bež, crnu i bijelu, a kad poželi nešto efektno, tu su nježna puder roza, blistava senf žuta i efektna trava zelena. Kaputi su klasični, u color block stilu, no tu su i kožnjaci te veliki šalovi, ukrašeni atraktivnim kariranim motivom. Slojevitost, koja se ističe upravo krajem ljeta, za nju je kreativna igra, stoga često nosi kreacije mekanog tekstila koje je praktično slagati iz dana u dan. 

Još izvrsnih izdanja Jelene Veljače pogledajte u galeriji:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".