Jelena Rozga bira crvenu eleganciju za hokejašku utakmicu

Od elegancije ne odustaje ni u sportskim prigodama
Vidi originalni članak

Sinoć je u punoj Ledenoj dvorani Doma sportova održana prva domaća utakmica KHL Medveščak koja je označila otvorenje nove sezone srednjoeuropske lige hokeja na ledu EBEL 2017./2018. gdje su Medvjedi dočekali prvog suparnika – mađarski klub Alba Volan. Jučerašnjom utakmicom započela je društveno odgovorna i edukativna akcija „Pošumimo Hrvatsku zajedno“ u suradnji KHL Medveščaka i Hrvatskih šuma kojom će se prikupljati sadnice i sredstva za pošumljavanje opožarenih područja Grada Splita i okolice. Ovu hvalevrijednu akciju podržali su brojni ljubitelji hokeja koji su uživali u odličnoj atmosferi,a među njima je bila i Jelena Rozga koja je i u ovoj sportskoj prigodi zablistala u elegantnoj odjevnoj kombinaciji.

Pjevačica zna da su crvena i crna boja uvijek dobro rješenje pa je kombinirala haljinu midi dužine H&M Trend s Isabel Marant gležnjačama i kožnom jaknom Balmain x H&M. Ova haljina izvrsno pristaje Jeleninoj vitkoj figuri, a moramo primijetiti kako su ova dužina kose te lagani valovi uistinu pun pogodak!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".