Jelena Rozga u 'it' haljini ovog ljeta: Pristaje joj kao salivena, a odlično je nadopunjuje torba koju Hrvatice obožavaju

Za toplu ljetnu večer pjevačica je odabrala midi varijantu model s cut-out detaljima, posebno popularnima ove sezone
Vidi originalni članak

Na Prokurativama je u nedjelju navečer održana finalna večer Splitskog festivala, a među uzvanicima je bila i Jelena Rozga. Pjevačica se u svakoj prigodi ističe svojim modnim odabirom, a ništa drugačije nije bilo ni ovog puta, kad se pojavila u besprijekornom ljetnom stajlingu kojem ćete teško pronaći manu.

Za toplu ljetnu večer odabrala je midi varijantu najpopularnijeg modela haljine sezone. Riječ je o haljini s cut out izrezom kakve je popularizirao Jacquemus, a njime su se rado inspirirali i mnogi pristupačniji high street brendovi. Jelenin je izbor bila haljina koja prati liniju tijela i pristaje joj kao salivena, a osim efektnim uzorkom, ističe se i voluminoznim rukavima. 

I dok je haljina bila trendovska, kod cipela je izbor "pao" na klasiku pa je Rozga odabrala minimalističke sandale s dva remenčića. Takav model nikad ne izlazi iz mode, a popularan je zbog svoje svestranosti - lako se kombinira i, jednom kad ga dodate u kolekciju, nosit ćete ga godinama. 

Stajling je sjajno nadopunila torbicom, i to dizajnerskim modelom iza kojeg stoji luksuzan talijanski brend Bottega Veneta. Model s čvorom i prepoznatljivog intrecciato pletenog dizajna popularan je među Hrvaticama posljednjih nekoliko sezona pa je često dio odličnih kombinacija u uličnoj modi i na društvenim mrežama. Jelenin izbor bio je model u upečatljivoj zelenoj nijansi.

 

Elegancija na malo drugačiji način: Odlične modne ideje prekrasne operne pjevačice osvojit će vas na prvu

Sestre u trendi komadima od glave do pete: 'Nikad ne bismo nosile cipele na punu petu i tajice u grad'

Zarini parfemi koji neodoljivo podsjećaju na mirisne klasike: Super je vijest da su neki i na sniženju

Ako ovog ljeta u kolekciju dodate sandale kakve nosi stilistica i dizajnerica, nećete pogriješiti: Najtraženiji su izbor ove sezone

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".