Jelena Rozga nosi jedne od najpoželjnijih štikli sezone: Savršene su za sezonu partyja, pronašli smo pristupačniju opciju

Potpisuje ih luksuzna modna kuća Saint Laurent, a sličan model pronašli smo u kolekciji high street brenda Mango
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih zagrebačkih salona, salon Franić, preselio je na novu lokaciju u Hondlovoj ulici. U srijedu navečer mnogi poznati nisu propustili otvorenje salona na čak 170 kvadrata, koji je kruna dosadašnjeg 10-godišnjeg rada Zvonimira Franića. Okupljeni su uživali u nastupu Jelene Rozge koja je za ovu prigodu odabrala jednostavnu, a efektnu odjevnu kombinaciju. 

Pjevačica se pojavila u sivim trapericama i lepršavoj bluzi, a pozornost su ukrale dizajnerske salonke. Riječ je o modelu Vesper luksuzne modne kuće Saint Laurent, modelu koji je jedan od najppželjnijih u proteklih nekoliko sezona. Klasičan dizajn cipele nadopunjen je metalik detaljem na prednjem dijelu, a elegantne salonke jednako dobro izgledaju u sasvim formalnim varijantama, kao i  u nešto ležernijm, kad se nose s trapericama, baš kako ih je nosila Jelena Rozga. 

Budući da dizajnerski model prati cijena i od nekoliko stotina eura, mnogima će ostati samo na listi želja. Međutim, ovog je puta Mango prepoznao popularnost Saint Laurentovih salonki i u kolekciju dodao high street varijantu. 

Kožne cipele s metalik vrhom prodaju se po cijeni od 451 kn i neodoljivo podsjećaju na dizajnerski model. Mnoge su veličine trenutno dostupne na web shopu, a ovakav par salonki kao stvoren je za sezonu partyja i božićnih domjenaka. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".