Jelena Rozga još jednom zablistala u odijelu s domaćim potpisom koje želimo i u svojem ormaru

Jelena Rozga za humanitarni je koncert odabrala bijelo odijelo s potpisom omiljenog modnog dvojca eNVy room.
Vidi originalni članak

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan je humanitarni koncert "Zovem prijatelje moje" na kojem je nastupala i Jelena Rozga. U posljednje vrijeme, Rozga nam pokazuje odlične odjevne kombinacije koje mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija za elegantne i formalne prilike, a njezin čest odabir je bijela boja od glave do pete.

Upravo je takvu kombinaciju odabrala i za ovu humanitarnu prigodu, odjenuvši bijelo odijelo koje potpisuje omiljeni domaći modni dvojac, eNVy room. Pjevačicu često možemo vidjeti u komadima s njihovim potpisom, a općenito je ljubiteljica hrvatskih dizajnera. Primjerice, nedavno smo je imali priliku vidjeti u outfitu s potpisom brenda A'marie u koji je odlično uklopila dizajnerske komade, kao i u Klisab odijelu. 

Pogledajte kako se tijekom mandata mijenjao stil Kolinde Grabar Kitarović:

Ovog puta odabrala je netipično bijelo odijelo koje bismo rado vidjeli i u svojem ormaru s naglašenim ramenima i zanimljivim detaljima. Govoreći o beauty looku, držala se jednostavnosti i odabrala lagani smokey eyesnude ruž za usne koji naglašava prirodnu ljepotu usana i valove u kosi, omiljenu frizuru brojnih trendseterica.

U galeriji pogledajte kako trendseterice nose jednostavne valove u kosi:

FOTO: Instagram @lidijalesic FOTO: Instagram @nikaturkovic FOTO: Instagram @paolaalberdi FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @dorica505

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".