Izdvojili smo trendi dizajnerske komade i pronašli njihove pristupačnije, high street varijante

Ako nije klasika, ponekad se bolje odlučiti za high street verziju
Vidi originalni članak

Zahvaljujući genijalnoj ponudi u high street trgovinama, ponekad je teško napraviti razliku između dizajnerskog i onog pristupačnijeg komada. Na portalu Who What Wear pronašli su nekoliko trendi dizajnerskih komada i njihov pristupačnijih inačica. Pa, vrijeme je za shopping!

Torbe s perlicama

Za perlice je ponekad teško reći jesu li skupe ili jeftine pa je zato teško napraviti i razliku između dizajnerskih i high street torbica. Upravo iz tog razloga, bolje je investirati u neki dizajnerski komad napravljen od kože, a trendi torbu od perlica potražiti u high street trgovinama.

Bijele cipele

Prije nekoliko godina nikome nije palo na pamet nositi bijele cipele, no ove sezone popularnije su nego ikad. Sve dizajnerske kuće u svojoj kolekciji imaju barem jedan model, a dodale su ih i pristupačnije trgovine.

"Kroko" efekt

Primarna razlika između dizajnerskih i onih jeftinijih komada nalazi se u tome što su one dizajnerske napravljene od prave kože i više se pozornosti obratilo na detalje. Kad kupujete torbu u high street trgovinama, obratite pozornost na lanac - neka bude pomalo vintage. Važna je i boja torbe pa će bolje izgledati one u tamnijim nijansama.

Glomazne tenisice

Kad se makne logo, možete li, na prvi pogled, stvarno reći razliku? Dizajnerski komad napravljen je od kvalitetnijih materijala, no ovo je ionako trendi komad, a ne klasika. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".