Jedvaj je junak sinoćnje utakmice, a najveća podrška mu je lijepa Dina: Uspješna je studentica i super frendica s Izabel

Dina Dragija, osim ljepotom i stilom, pozornost plijeni i svojim studentskim uspjesima
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj definitivno je najveći junak sinoćnje nogometne utakmice protiv Španjolske, a s tribina ga je, kao i na Svjetskom prvenstvu, bodrila njegova prekrasna djevojka Dina Dragija. Ova 22-godišnjakinja početkom ljeta diplomirala je na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacija Dag Hammarskjöld, a tema završnog rada bila je "Vanjska politika i diplomacija 1943.-1956. godine".

Ova ljepotica diplomirala je s odličnim, a Tin se odmah pohvalio na Instagramu uz opis "ponosan na tebe". Također, zaželio joj je sreću na diplomskom studiju, a Dina se već ranije pohvalila kako školovanje nastavlja prestižnom King's College u Londonu.

Ova ljepotica ima isksutva i u modelingu, a to uistinu ne treba čuditi s obzirom na to da osvaja izvrsnom figurom, prodornim zelenim očima i divnom plavom kosom. Ona i Izabel Kovačić super su frendice pa se druže i u Londonu i u Zagrebu, a snimile su i zajedničku kampanju za frizerski salon "Teuta". Tad su cure, uz Antoniju Topić, na lepršavom, svježem i opuštenom setu otkrile koliko im je važan stilist u životu. 

Dina bodri Tina u svim sportskim uspjesima, no podrška ne izostaje ni s njegove strane. Prije nego što se pohvalio da studira u Londonu, na Instagramu se pohvalio kako je njegova draga osvojila i Dekanovu nagradu pa je fotografiju popratio opisom: "Jako sam ponosan na tebe, zaslužila si!"

Također, za njegov novi look nakon Svjetskog prvenstva koji njeguje i danas zaslužna je upravo - ona! Naime, na društvenim mrežama naš je reprezentativac tad podijelio kako ga je Dina "natjerala" na šišanje na povratku u Zagreb iz Rusije, a objavljen je zanimljiva fotka na kojem mladi reprezentativac spava dok čeka svoj red jer je večer prije "zaružio". Fotka je popraćena opisom "Ono kad te cura natjera na šišanje, a ti si večer prije zaružio", a nasmijala je brojne obožavatelje. 

Osim što se brine da je njezin Tin uvijek tip-top, ova ljepotica ima odličan smisao za modu pa pratitelje na Instagramu nerijetko časti odličnim odjevnim kombinacijama. Njezin je stil mladenački, uvijek se nađe između ležernog izdanja i elegancije, a svaki styling začini nekim trendi komadom. 

Pozornost javnosti ukrala je još prije više od dvije godine kad je njezina frendica Izabel objavila zajedničku fotografiju. Na njoj su se našle tri divne dame - Franka Batelić, Izabel i Dina, a tad su se svi pitali tko je treća ljepotica s fotke, misleći na Dinu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".