Jednostavnost u neutralnim nijansama joj odlično pristaje: 'Vjerna sam tenisicama, nisam žena od štikli'

Dora Bienenfeld gradom je prošetala u tenisicama kojima je nadopunila stajling sastavljen od zemljanih tonova
Vidi originalni članak

Iako je u mnogim ormarima ljeto rezervirano za jarke boje i šarene uzorke, i neutralne nijanse mogu izgledati odlično, što je potvrdila Dora Bienenfeld, kad je u gradu pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji. Fotografija je nastala prošlog ljeta u tjednu dok su temperature bile nešto niže, a suvlasnica restorana Izakaya i Torikaya odabrala je prigodan stajling za takav ljetni dan.

– Ljetni je vjetroviti dan pa sam odabrala laneni komplet i neutralne nijanse. U zadnje vrijeme sve više preferiram čiste linije i monokromatske kombinacije bez uzoraka. Vjerna sam tenisicama, nisam žena od štikli – ispričala je Dora čijim se stajlingom možete inspirirati ovog vikenda, pogotovo ako preferirate jednostavnost i minimalizam u odijevanju. 

Bijele hlače naglasile su Dorinu preplanulu put te izvrsno izgledaju kad se nose s maslinastim i zemljanim tonovima, kakvi su na majici i na sakou. Takvi komadi super su ulaganje jer su nosivi u raznim kombinacijama, i to mnogo duže od jedne sezone. Dizajnerska mini torbica odlično je nadopunila neutralne boje, a iako je mini, bila je efektan dodatak cijeloj kombinaciji.

Ljeto je idealno za opušteni stil, a mi vam donosimo torbe za plažu koje se nose cijeli dan:

FOTO: Arhiva Dive Pletena sa zelenim kožnatim detaljima, Isabel Marant, My Teresa, 294 eura FOTO: Arhiva Dive Šarena pletena vrećasta torba, Etro, My Teresa, 774 eura FOTO: Arhiva Dive Velika sa smeđim kožnatim detaljima, JW Anderson, My Teresa, 693 eura FOTO: Arhiva Dive Vrećasta s bijelim detaljima, Tory Burch, My Teresa, 345 eura FOTO: Arhiva Dive Crna pletena s natpisom, Loewe, My Teresa, 1200 eura FOTO: Arhiva Dive Ružičasta pletena, Patou, My Teresa, 197 eura FOTO: Arhiva Dive Pletena u više boja, Johanna Ortiz, My Teresa, 206 eura FOTO: Arhiva Dive Pletena na pruge, Marni, My Teresa, 510 eura FOTO: Arhiva Dive Velika s logotipom, Gucci, net-a-porter.com, 1980 eura FOTO: Arhiva Dive Bež pletena sa smeđim ručkama, Max Mara, My Teresa,

Bijelo od glave do pete pristaje joj kao saliveno: 'Dolazim s Kanarskih otoka. Bijelo paše uz moj tamni ten i ljeti ga volim nositi'
Carmen Electra i Jenny McCarthy u novoj su SKIMS kampanji koja podsjeća na 90-e
Omiljeni brend tenisica ima veliko ljetno sniženje, a mi smo pronašli gdje ih sve možete 'ugrabiti'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".