Jednostavnost joj savršeno stoji: Stilistica i poduzetnica sjajno nosi spoj ležernosti i elegancije!

Lijepa i stajliš Karla odabrala je ležernu kombinaciju sa chic prizvukom, a odličan modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Da jednostavni komadi od glave do pete mogu izgledati odlično i nimalo monotono, pokazala je Karla Kaić koju je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija.

Karla, koja je bivša pomoćnica dizajnerice Marije Cvitanović i stilistica, a danas vlasnica dućana s luksuznim detaljima za dom, pozirala je u odličnom izdanju kojim se možete inspirirati, osobito ako ste obožavatelji nešto ležernijih kombinacija, koje i dalje imaju chic prizvuk.

Traperice širokih nogavica kombinirala je uz bijeli džemper s V-izrezom i kopčanjem na sredini te predimenzioniranim kaputom brenda Mannei. Riječ je o Dundee kaputu koji je prepoznatljiv po chic detalju kože na rubu kaputa. 

Karla je stajling upotpunila Hermès smeđom torbom u modelu Picotin te Chanel gležnjačama, modelom koji je već nekoliko sezona hit među trendsetericama. Mnogi high street dućani u svoje su kolekcije dodali modele inspirirane ovim kultnim cipelama, a Karla je njima odlično zaokružila svoju kombinaciju. 

Dugo nismo vidjeli ovako cool hlače na zagrebačkoj špici: Prepišite modne ideje operne pjevačice super stila
Office siren novi je trend koji utjelovljuje modernu ženu za 2024. godinu
Nijansa koju već nazivaju najljepšom: Isprobajte boju za koju kažu da se može prilagoditi svakom podtonu kože

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".