Jednostavnost joj izvrsno pristaje: 'Od uzoraka volim jednostavnije jer ih je moguće kombinirati uz više stvari'

Mlada učenica srednje ekonomske škole dokazala je da neutralne kombinacije ne trebaju biti dosadne ni monotone
Vidi originalni članak

Vlada mišljenje kako u proljeće najčešće možemo vidjeti šarene kombinacije pune uzoraka. U našim modnim pričama sa zagrebačkih ulica, imali smo prilike vidjeti i one u neutralnim nijansama, a pritom izgledaju besprijekorno! Takav jedan stajling nedavno je uhvatio naš Goran Čižmešija,Paula Todorić rado mu je ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

- Ovaj outfit sam odabrala jer je vani baš lijepo vrijeme pa sam uz to odabrala nježne tonove. U svjetlijim tonovima se osjećam sretnije, tamni tonovi mi spuštaju raspoloženje. Od uzoraka volim jednostavnije jer ih je moguće kombinirati uz više stvari. Od obuće definitivno radije biram ravnu - ispričala nam je učenica srednje ekonomske škole.

Njezin modni izbor pun je modnih klasika koji nikada ne izlaze iz mode, a kombinacije svjetlih, neutralnih boja i bijele odlično joj stoji i dokazuje da ovakvi outfiti ne moraju biti monotoni. Tako je bijele culotte hlače kombinirala uz bijelu košulju s crvenim prugicama, a cijeli outfit zaokružila krem sakoom.

Dodala je i bijeli šešir te retro sunčane naočale, no najviše pažnje privukla je popularna Louis Vuitton torbica u stilu Papillon 27.

Nove kolekcije prepune su cvjetnih haljina, a mi smo izdvojili najljepše komade:

FOTO: Zara Haljina negliže stila s printom I čvorom FOTO: Zara Midi haljina cvjetnog uzorka FOTO: Zara Haljina od mješavine lana s cvjetnim uzorkom FOTO: Zara Korzet haljina s uzorkom FOTO: Zara Midi haljina s uzorkom FOTO: Zara Haljina cvjetnog uzorka FOTO: Zara Midi haljina cvjetnog uzorka FOTO: Zara Haljina cvjetnog uzorka FOTO: Zara Duga haljina s uzorkom FOTO: Zara Midi haljina od mješavine lana s uzorkom FOTO: H&M Haljina s voluminoznim izrezima FOTO: H&M Haljina s otvorenim ramenima FOTO: H&M Haljina od mješavine lana FOTO: H&M Lepršava midi haljina s puf rukavima FOTO: H&M Midi haljina s lepršavim rukavima FOTO: H&M Haljina s detaljima na vezivanje FOTO: H&M Haljina od krepa s otvorenim ramenima FOTO: H&M Haljina s naboranim izrezima FOTO: H&M Lepršava midi haljina s puf rukavima FOTO: H&M Satenska haljina s izrezom

U ovom outfitu nije mogla proći nezamijećeno: 'Volim školski stil u koji ubacim kravate kao detalj'
Kako nositi mini suknje i pritom izgledati stajliš i chic, prema savjetima modnih stilista
U Zagrebu održana panel diskusija i predstavljanje kolekcije sunčanih naočala Yalea

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".