Jednostavnost joj fantastično stoji: Kate Middleton oduševila chic satenskom haljinom

Prethodno je bila viđena u nizu haljina na preklop brendova kao što su Issa, LK Bennett i Diane von Furstenberg
Vidi originalni članak

Kad je riječ o njezinim službenim angažmanima, princeza od Walesa prepoznatljiva je po svojoj elegantnoj i chic garedrobi. Bilo da se radi o njezinoj isprobanoj uniformi odijela Alexandera McQueena ili kaput haljinama Catherine Walker, Kate Middleton se često oslanja na slične odjevne komade. I još jedan ključan komad u njezinom ormaru? Satenska haljina na preklop.

Princ i princeza od Walesa krenuli su vlakom za Birmingham kako bi proslavili kulturu grada, posjetili su obiteljski restoran Indian Streatery, kao i susreli se s bivšim studentima Sveučilišta u Birminghamu i lokalnim vlasnicima tvrtki iz kreativnih industrija grada. Za posebnu prigodu, Kate Middleton odjenula je bordo haljinu na preklop high street brenda Karen Millen koja ima prenaglašene revere, duge rukave i plisiranu suknju midi dužine.

Njezin ormar je vješta mješavina dizajnerskih i pristupačnih stvari, kako piše Vogue, a za ovu prigodu odabrala je britansku high street modu u svojoj haljini od £131 (oko 148 eura) koja je inspirirana siluetom klasičnog balonera. Kraljevski je komplet upotpunila parom odgovarajućih bordo cipela od brušene kože.

Ovo nije prvi put da princeza od Walesa nosi haljinu Karen Millen. Prošle godine posjetila je rodilište bolnice Royal Surrey County, noseći midi haljinu britanskog brenda u kanarinsko žutoj boji, koja je uključivala urezan dekolte, puf rukave i plisiranu suknju. Međutim, kraljevski repertoar satenskih haljina na preklop također se proteže na bezbroj drugih marki.

Prethodno je bila viđena u nizu haljina na preklop brendova kao što su Issa, LK Bennett i Diane von Furstenberg. Jedan od Kateinih najpoznatijih lookova plava je Issina haljina koju je nosila za objavu zaruka.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".