Jednostavno i seksi

U društvu Andree Andrassy nikada ne može biti dosadno. Osim što ima dobar, štoviše odličan smisao za humor, odjevne kombinacije nas oduševljavaju.
Vidi originalni članak

Ako ne znate što obući, nemate ideja ili vremena otići u shopping, ovotjedni stil lijepe komičarke je odličan pokazatelj da u tek nekoliko minuta možete izgledati odlično. Jednostavna bijela haljina, ukomponirana sa šarenim ljetnim sandalama i torbicom morske boje kombinacija je koju možete isfurati i više puta. Osim toga, bijela haljina (kako smo već više puta rekli)  idealna je za razne modne kombinacije jer na nju možete staviti baš sve boje uključujući i bijelu. No, mi se ipak vodimo onim šarenim, ljetnim modnim dodacima. 

sts

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".