Zimsko Severinino izdanje u kojem se, uz efektan kaput, posebno ističe praktičan i chic dizajnerski ruksak

Ruksak s prošivenim detaljima i zlatnim lancima potpisuje francuski luksuzni brend Saint Laurent
Vidi originalni članak

Da su najbolje kombinacije često upravo one najjednostavnije, potvrdila i Severina kad je u nedjelju na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj pozira u odličnoj zimskoj kombinaciji. Zimsko izdanje popraćeno je nizom pozitivnih reakcija, a u njemu je dugačku plisiranu haljinu kombinirala uz glomazne čizme i kaput pepita uzorka.

Model čizama kakav je izabrala pjevačica prati nas već nekoliko sezona, a popularizirala su ga dva luksuzna imena u svijetu mode - Bottega Veneta i Prada. Combat model jedinstven je po robusnom, predimenzioniranom đonu, a jednako dobro izgleda i uz haljine, kako ga Severina nosi, kao i uz traperice.

Crnu bazu stajlinga pjevačica je nadopunila elegantnim kaputom u pepita uzorku, a od modnih dodataka posebno se istaknuo ruksak s dizajnerskim potpisom. Iza njega stoji francuski brend Saint Laurent, a ovakav je model je odmak od klasičnih torbi. U isto je vrijeme i praktičan i chic te je savršena nadopuna nedjeljnom izdanju. 

Ruksak se ističe prošivenim dizajnom i lancima u zlatnoj boji, a osim u crnoj, dostupan je i u tamnozelenoj, prljavo bijeloj varijanti te u metalik nijansama.

Kad ne znate što odjenuti, pletivo uz traperice je sjajan izbor: Evo najljepših džempera sa sniženja

Prepisujemo Jeleninu i Markovu ideju za poslovna izdanja: 'Kad idemo zajedno vam, dogovaramo se u kojem smjeru ćemo se odjenuti'

Pronađite najbolji oblik obrva za svoje lice! Poslušajte savjet stručnjaka i - bacite pincetu!

Luce (8) u društvu tate Vlahe: 'Ne pratim modne trendove, ja se uvijek obučem po svome i ne slušam što mi mama i tata predlažu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".