Jednostavno i chic: Trudnički stil Marte Fernandes je zaista divan!

Ova buduća majka obožava pripijene haljinei prugice, a ako se nju pita - manje je više!
Vidi originalni članak

Marta i njen suprug, nogometaš Junior Fernandes, sretnu su vijest objavili 30. prosinca prošle godine. Navikli smo na Martin odličan stil, a za ovu se objavu odlučila za pripijenu crvenu haljinicu i ubojite štikle. Prikladno za to doba godine. 

I ova je ljepotica ljubiteljica Guccijevih natikača s krznom, a nosi ih u elegantnom izdanju sa sakoom, uskim crnim hlačama i Chanelovom torbicom. 

Ovu stylish trudnicu često možemo vidjeti u prugicama i to nerijetko plavima, a s obzirom da nosi dečkića, super se uklapa u priču.

 

Ni Martu nije zaobišao trend "ružnih tenisica", a za ovu ih je priliku kombinirala na baš cool način - s klasičnim trapericama i parkom koja je istaknula njen trbuščić.

Haljinice su joj očito omiljeni komad kroz cijelu trudnoću, a ovu tamnoplavu upotpunila je jarkožutim Off White remenom. 

Crno od glave do pete uvijek je dobra ideja, a uz cool tenisice i Guccijevu torbicu - nema greške! Ovo casual izdanje jako nam se sviđa.

"Casual & comfy" napisala je Marta ispod fotografije na Instagramu na kojoj nosi žutu haljinicu, Chanel espadrile i crnu torbu s istim potpisom, a njen psić Timmy vjerni joj je suputnik.

Moramo priznati jedno od boljih Martinih izdanja nam je ovaj bijela haljinica, a od fotografije nam se topi srce.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".