Jednostavno, ali nimalo monotono: 'Inače volim nositi boje, ali danas sam odlučio odjenuti sive nijanse'

Sandi je za Divu ispričao da preferira klasiku i jednostavne komade, što je pokazao i svojom izvrsnom odjevnom kombinacijom
Vidi originalni članak

Sandi Bibulić jedan je od naših sugovornika kod kojih je jasno da imaju urođen sjajan smisao za modu. Vlasnik ugostiteljskog lokala i grafički dizajner rado je pozirao našem Goranu Čižmešiji te za Divu ispričao par zanimljivosti o svojem fantastičnom stilu. Pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama i pokazao je jednu od modnih ideja za koju vjerujemo da će poslužiti kao inspiracija  kroz mnoge sezone.

- Ovu kombinaciju sam odabrao jer imam sastanke. Inače volim nositi boje, ali danas je sivo nebo, pa sam odlučio odjenuti sive nijanse. Oblačim se kako mi dođe taj dan. Više sam tip za jednostavno, pa nosim i takve uzorke - rekao je naš simpatičan sugovornik.

Sandi je bijele karirane hlače spojio s bijelom košuljom i toplim džemperom. Izabrala je sportske tenisice koje kombinaciji donose dozu ležernosti, a sivi je baloner svevremenski komad kojem se vraćamo svakog prijelaznog razdoblja i na malo hladnije proljetne dane. 

Cijelu kombinaciju zaokružio je s nekoliko modnih dodataka, od koje se isticao sivi šešir koji našem sugovorniku odlično stoji, kao i plava torbica sa smeđim detaljima.

Najefektnije haljine i kombinezoni koji će zavladati ove proljetne i ljetne sezone:

FOTO: Mango Haljina-košulja s plisiranim satenskim efektom 39,99 € FOTO: Mango Asimetrična haljina od satena 99,99 € FOTO: Mango Haljina s otvorenim leđima 99,99 € FOTO: Mango Duga haljina otvorenog kroja 69,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon s printom 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Pletena haljina s detaljem resa 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Satenska kamizol haljina 59,99 € FOTO: Mango Bijela satenska haljina 99.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s drapiranim vratom 79,99 € FOTO: Mango Heklana haljina s resama 69,99 € FOTO: Mango Haljina s drapiranim dekolteom 79,99 € FOTO: Mango Satenska cvjetna haljina 35,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon na pruge 45,99 €

Studentica ekonomije u hit boji sezone: 'Ovu kombinaciju sam odabrala da razbijem tmurno vrijeme sa bojama'
Odličnoj odjevnoj kombinaciji nećete pronaći manu: Savršeno joj pristaje poslovna elegancija!
Treba li se kosa češljati dok je mokra ili suha? Stručnjaci imaju odgovor na vječno pitanje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".