Jednostavno, a efektno: Zanosna brineta sjajno nosi all-black kombinaciju kojoj ne možemo pronaći manu

All black kombinacija u proljetnim outfitima itekako može izgledati odlično
Vidi originalni članak

Najviše volimo one odjevne kombinacije u kojima možemo pronaći inspiraciju za svakodnevne kombinacije, ali na trendi način. Naš fotograf Goran Čižmešija ovih je dana u centru grada fotografirao Marinelu Grljušić, a njezina kombinacija koja se može opisati kao klasika s pomakom, i ove je toplije dane jednako dobra inspiracija.

– Danas sam se osjećala za nositi crno i da djeluje opasno. Nosim i boje, ali u zadnje vrijeme sve više biram crno. Jako volim zebra uzorak, cvjetno izbjegavam. Volim štikle, stalno sam u njima, ali danas sam obula tenisice da mi se malo noge odmore – ispričala je za Divu medicinska sestra i Miss Beauty Hrvatske.

U Marinelinom smo stajlingu pronašli nekoliko proljetnih klasika kojima se uvijek rado vraćamo, a svakako je riječ o komadima u koje vrijedi uložiti jer su nosivi duže od jedne sezone. Tako je cargo hlače kombinirala s predimenzioniranim sakoom, a dozu elegancije dodala je trendi korzetom.

Outfit je zaokružila crnim tenisicama te malom, crnom torbicom s potpisom luksuznog brenda Chanel. Riječ je o prošivenom modelu s lancem koji je postao veliki hit zadnjih nekoliko godina, a dolazi u nizu boja i modela.

Umjesto haljine, odaberite chic odijelo: Donosimo pregled najefektnijih modela za svečanije prigode!

FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: H&M FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara

Imate li ga u kupaonici? Ovaj će šampon očistiti i učvrstiti kosu, a i cijena mu je odlična!
TikTok otkrio još jedan hit: Lagani puder super pristupačne cijene koji na licu stoji cijeli dan
Znate li što znače oznake EDT i EDP na parfemskim bočicama? Stručnjaci savjetuju kako izabrati idealan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".