Jednostavna i prekrasna: Medicinska sestra pokazala zašto je klasika u odijevanju odličan izbor

Svojom je kombinacijom pokazala kako je dobar sako u ormaru vječan jer je nosiv godinama pa je i odlična investicija
Vidi originalni članak

Da klasika baš nikad ne izlazi iz mode, pokazala je i medicinska sestra i blogerica Marina Abramović čiji je besprijekoran stil odlična inspiracija, pogotovo ako volite nešto elegantnije kombinacije. Prisjetili smo se Marininog stajlinga iz listopada 2019. godine, a da se s klasikom nikad ne može pogriješiti, dokazao je njen stajling jer jednako genijalno izgleda i ovog proljeća. 

Tada ju je fotografirao Goran Čižmešija, a Marina je odabrala spoj "strogih" hlača i sakoa koji, na prvu, izgledaju kao da je riječ o kompletu, no medicinska sestra kaže kako ih je kupila odvojeno, i to čak sa šest godina razlike. Time je pokazala i kako je dobar sako u ormaru vječan jer se može nositi godinama. Ispričala je da je ovu kombinaciju odabrala jer je obavljala neke obveze po gradu, no inspiracija za poslovni stil bila joj je Celine modna revija, jer se takav stil i inače uklapa u ono što Marina preferira u modi.

U jednom od ranijih članaka, kada je pričala o svojem stilu, za Divu je podijelila da nikada ne bi odjenula nešto što je preusko i čemu se ne može normalno kretati.

- Ne bih nikada nosila nešto u čemu ne izgledam prirodno, mislim da to nikada nije dobra kombinacija - ispričala je Marina tada i dodala da, kad bi morala birati između torbi i cipela, baš uvijek bira - cipele!

Ako i sami volite klasiku, zavirite u galeriju gdje smo izdvojili najljepše sakoe iz dizajnerske i high street ponude

Theory, Outnet, 302 eura Saint Laurent, net-a-porter.com, 2290 eura Sandro, Outnet, 214 eura Peter Do, Outnet, 962 eura Iris and Ink, Outnet, 217 eura H&M, 69 eura H&M, 60 eura H&M, 29 eura Altuzarra, net-a-portercom, 1595 eura

U galeriji ćete pronaći najbolju modnu inspiraciju sa zagrebačkih ulica:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Hlače kakve nosi zgodna Dalmatinka ne bi svatko isfurao, no njoj tako dobro pristaju!
Jedna u leopard-suknji, a druga u must have trapericama: Kombinacije lijepih sestrični baš nikad ne izlaze iz mode
U trendu je boja kose s kojom ne morate brinuti o izrastu: It djevojke je obožavaju, a lako se održava
Frizeri iz šest popularnih zagrebačkih salona otkrivaju najveće trendove u kosi za proljeće

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".