Jednostavna dramatika

Ambasadorica talijanskog flagship storea, Bojana Gregorić Vejzović na otvorenju brenda Seventy još jednom je pred kamerama pokazala koliko ima smisla za modu.
Vidi originalni članak

Ovaj tjedan krademo stil našoj popularnoj glumici, koja osim dobre linije i njegovanog tena ima i jako dobro oko za detalje. Posebno nam se dojmila haljina koju je Bojana obukla pošto zanimljivi uzorak podiže čitavu odjevnu kombinaciju. Sa čizmama koje prelaze preko koljena ne možete pogriješiti jer su i ove sezone jednako popularne kao i ostalih. Kako bi razbili monotoniju crnog, odlučite se za torbicu neke zanimljivije boje poput crvene ili kaki, a sve možete upotpuniti ružem koji će vas staviti u središte događanja. 

Jednostavna dramatika

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".