Jedno od najzanimljivijih izdanja Nine Badrić: Za splitski nastup odabrala je komplet kojeg se ne bi svatko odvažio nositi

Na pozornici se pojavila u hlačama, topu i laganom sakou s uzorkom pusa, a efektan komplet nadopunila je glamuroznim parom sandala
Vidi originalni članak

Proteklog je vikenda u Splitu održan Fusion World Music Festival na kojem je nastupalo čak 20 popularnih imena glazbene industrije. Među njima je bila i Nina Badrić koja je uoči koncerta u parku mladeži rekla kako je osjećaj izvanredan, a na pozornici se pojavila u jednom od najzanimljivijih i najefektnijih izdanja do sada.

Pjevačica svojim odjevnim kombinacijama često ukrade pozornost i dobije niz pozitivnih komentara, a u stajlingu za splitski nastup spojila je trendovske komade s otkačenim detaljima, što je rezultiralo modnom kombinacijom koja ne prolazi nezamijećeno. 

Kompleti su jedan od najvećih ljetnih trendova pa je pjevačica aktualan sezonski trend isfurala u genijalnom uzorku poljubaca. Takav je print kao stvoren za lude ljetne noći kad želite ukrasti pozornost, a izvrsno izgleda na kompletu sastavljenom od širokih hlača s prorezom, topa i laganog sakoa. Lepršavi su komadi idealni i za visoke temperature koje nas prate posljednjih dana, a ovog se puta nije držala modne filozofije "manje je više", već je naglasak stavila i na modne detalje. 

Izabrala je sunčane naočale crvenih okvira, što modelu daje retro-prizvuk i salonke s remenčićima koje se ističu mini-platformom. Modeli s platformom obilježili su proljeće i ljeto, a novi-stari trend jedan je od onih koje ćemo nositi i u nadolazećoj  sezoni. Sandale s remenčićima i cirkonima idealne su kad kombinaciji želite dodati dašak glamura, a efektno izgledaju kad se nose s hlačama dugačkih i širokih nogavica. 

 

Dezodoransi koje prati glas pouzdanih i ugodnih na koži: Vrijedi ih isprobati za vrijeme visokih temperatura

Izdanje studentice kemije koje ne prolazi nezamijećeno: 'Čizmama sam vjerna kroz cijelu godinu, a imam i omiljeni model haljine'

Poput ljeta u bočici: Donosimo neke od najboljih parfema koje možete isprobati ove tople sezone

Kakav spoj boja! Plava i zelena nadopunjene ljetnim klasicima stajling je kojim ćemo se rado inspirirati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".