Jedno od najupečatljivijih izdanja Sanje Musić Milanović: Crveno odijelo upotpunila je kapom sa zanimljivim detaljima

Pojavila se u crvenom odijelu kojeg je kombinirala s bijelim bazičnim topom, no pozornost je ukrala kapa koju je izabrala
Vidi originalni članak

Susret Hrvatske i Belgije na Svjetskom prvenstvu u Kataru nisu propustili Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović. Za ovu su prigodu odabrali formalne odjevne kombinacije. Predsjednik Republike Hrvatske izabrao je crno odijelo i bijelu košulju, a u fokus je došao modni izbor Sanje Musić Milanović.

Odabrala je jedno od najupečatljivijih izdanja u kojima smo je do sada imali prilike vidjeti - crveno od glave do pete, u bojama hrvatskoj navijačkog 'dress codea'.

Pojavila se u crvenom odijelu kojeg je kombinirala s bijelim bazičnim topom. Odijelo potpisuje hrvatski brend DeLight.

No, pozornost je ukrala kapa koju je izabrala, a bojom je odlično nadopunila odijelo. Riječ je o Kobali 'kapetanici', a ističe se detaljima na prednjoj strani.

Upečatljiv stajling upotpunila je crvenim ružem, beauty izborom s kojim je najčešće imamo prilike vidjeti.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".