Jedno od najupečatljivijih izdanja Kaie Gerber: Vogue piše kako je elegantnim izborom podsjetila na svoju majku, Cindy Crawford

21-godišnji model odabrala je crno od glave do pete, odjevnu kombinaciju koju potpisuje luksuzni dizajnerski brend Alaïa, a sastoji se od drapirane suknje i prozirne dolčevite.
Vidi originalni članak

U Los Angelesu je održana 2. godišnja Academy Museum Gala kojoj su prisustvovale brojne zvijezde. Među poznatim osobama koje su došle proslaviti rad muzeja na očuvanju filmske povijesti bila je i Kaia Gerber. Svojim izborom za crvenim tepihom mnoge je ostavila bez daha i pojavila se u jednom od svojih najupečatljivijih izdanja ikad.

 

21-godišnji model odabrala je odjevnu kombinaciju koju potpisuje luksuzni dizajnerski brend Alaïa, a sastoji se od drapirane suknje i prozirne dolčevite. Glamurozna odjevna kombinacija nastala je u suradnji sa stilisticom Danielle Goldberg, a toliko je upečatljiva sama po sebi da joj nije bio potreban nikakav nakit. U stajlingu za crveni tepih, Kaia je pokazala i nekoliko trendovskih "momenata" poput drapiranih detalja na suknji i ultra-dugih rukava koje ove sezone viđamo na puloverima, dolčevitama i bodijima. 

Kosu je stilizirala u lagane, elegantne valove, a Vogue piše kako je ovim minimalističkim lookom pokazala nevjerojatnu sličnost s jednom muzom brenda Alaïe, međutim iz prošlih desetljeća - vlastitom majkom, Cindy Crawford. Naime, tijekom kasnih osamdesetih i za vrijeme radnih devedesetih godina prošlog stoljeća, Cindy Crawford redovito je na pariškim modnim pistama nosila revije modnog dizajnera Azzedinea Alaïa. Često se i sama pojavljivala u potpuno crnim, pripijenim haljinama pa ovaj look Kaie Gerber nostalgično podsjeća na Cindy Crawford u devedesetima i eru supermodela. 

 

Puderi s kojima će ten biti ujednačen i "miran" od jutra do mraka: Krase ih lagane formule i teksture

Fantastično izdanje Đurđe Tedeschi: Midi haljinu i gležnjače upotpunila je efektnom torbom i svojim zaštitnim znakom - kapom

Blejzer kakvog nosi Ana Radišić ne prolazi nezamijećeno: 'Sviđa mi se spoj sakoa i majice, iako to možda, po mnogima, ne ide zajedno'

Kaubojke su i ove jeseni zvijezde ulične mode: Ako još niste, sad je super vrijeme da u kolekciju dodate cool model

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".