Jedno od najefektnijih izdanja Leonarde Lončar: Zna kako nositi i raskošne haljine poput ovog modela od tila

H&M-ovu kolekciju Innovation Circular Design Story: slavlje mode među prvima je isprobala modna ikona Leonarda Lončar koja svaki put oduševi svojim smislom za modu
Vidi originalni članak

Sinoć je u galeriji LEXART Skladište kulture, u izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, H&M ponosno predstavio Innovation Circular Design Story: slavlje mode. Kolekcija – koja obuhvaća žensku, mušku odjeću i modne dodatke – rezultat je suradnje stilista  Ib Kamare, koji je osim stilizirao kampanju, kao kreativni savjetnik na samoj kolekciji usko surađivao s dizajnerskim timom H&M – a.

Kolekciju je među prvima isprobala i Leonarda Lončar, a modna je ikona na predstavljanju zablistala u crno-bijelom izdanju kojim se možete inspirirati i ovog prosinca kad se odmičemo od modne filozofije "manje je više" pa u prvi plan dolaze raskošni materijali, blještavilo i glamur. 

Leonarda se pojavila u asimetričnoj haljini koja je pravi statement komad u ormaru i definitivno jedan od onih modela za koje možemo reći da je rezerviran za najodvažnije. Dugačka, voluminozna haljina posebna je zbog slojeva organze i tila te točkastog uzorka. Haljina je izrađena od recikliranog poliestera, a bit će dostupna u prodaji od 9. prosinca, kad na H&M-ov web shop dolazi cijela kolekcija. Njezina je cijena 399 eura i riječ je o jednom od onih modnih odabira u kojima se ne može proći nezamijećeno. 

Modno osviještena Leonarda upečatljivu je haljinu "začinila" detaljima u crnoj i crvenoj boji. Posebno su efektne bile naočale mačkastih okvira te crveni ružbeauty klasik kojeg volimo kroz cijelu godinu, no pogotovo dolazi do izražaja u prosincu kad je savršena točka na "i" svim elegantnim i formalnim kombinacijama. Kad je u pitanju odabir cipela, držala se jednostavnosti pa je izbor "pao" na klasične crne salonke s remenčićem. 

Božićni entuzijast okitio kuću s 30.000 lampica kako bi ljudima "izmamio osmijeh na lica"

 

Inače, svaki komad u ovoj kolekciji kreiran je s namjerom maksimiziranja korištenja i recikliranja. Komadi su svestrani, napravljeni da funkcioniraju na više načina;  oni ističu novi način razmišljanja o odgovornosti prodavača, koji se nastavlja dugo nakon prodaje svakog odjevnog predmeta. Iz tog razloga, dizajnerski tim je uzeo u obzir ne samo izgled svakog komada, već i dekonstrukciju; način na koji se dijelovi mogu prilagoditi za povećanu ponovnu upotrebu ili rastaviti za ponovnu cirkulaciju.

Čizme poput njezinih hit su već godinama, a nećete pogriješiti ni ako ih i ove zime dodajte u outfite

Ako razmišljate o šišanju, a niste spremni na super-kratki bob, ovu chic frizuru morate isprobati

Divan prizor sa zagrebačke špice: Odlično odjevena mama sa simpatičnim i cool klincima uljepšat će vam dan

Jednostavna i odlična: 'Ako se nešto nameće kao trend, neću to nositi samo jer je trend, a ne sviđa mi se'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".