Ivana Ninčević-Lesandrić i Romana Jerković: Jedna bira high street, a druga dizajnersko

Zatupnice su se ovog petka odlučile za crno od glave do pete koje su razbile odličnim modnim dodacima
Vidi originalni članak

Čini se kako je petak u Saboru dan za crno, barem sudeći prema odjevnim kombinacijama dvije političarke - Ivane Ninčević-Lesandrić i Romane Jerković.

Zastupnica MOST-a Ivana Ninčević Lesandrić odabrala je široke hlače koje je kombinirala s klasičnim sakoom, a glavnu riječ vodile su lakirane salonke i statement torbica na točkice sa zlatnim detaljima. 

Oba se modna dodatka trenutačno mogu kupiti u Zari na sniženju - cipele se, naime, prodaju po cijeni od 79 kuna, dok je za torbicu potrebno izdvojiti 99 kuna. S obzirom na to da je Ivana Ninčević-Lesandrić velika pobornica monokromatskih odjevnih kombinacija, pa smo je mogli vidjeti u crvenom, bijelom ili plavom od glave do pete, rekli bismo da je crna ipak najbolji i najsigurniji odabir. 

Njezina kolegica iz saborskih klupa, zastupnica SDP-a Romana Jerković također je odabrala crno od glave do pete - riječ je o fantastičnoj haljini volumioznih rukava koju je upotpunila statement lančićem, a nama su svu pozornost ukrale njezine prekrasne čizme. 

Riječ je o modelu CHLOÉ Harper koji se trenutačno može kupiti na Farfetchu za 661 €, a veliki je hit među trendsetericama. Nije ni čudo, s obzirom na to kako genijalno izgledaju! Odjevna kombinacija Romane Jerković svakako je jedna od boljih koje smo mogli vidjeti u Saboru. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".