Jedna u štiklama, druga u tenisicama, a obje s puno stila: Pješački prijelaz im je kao pista!

Zgodne dame bile su prave zvijezde špice
Vidi originalni članak

Zgodne plavuše u centru Zagreba isfurale su odlične stylinge. Lijepe mini haljinice kakve one nose, odličan su odabir za kasno ljeto. Basic model kakav ima djevojka zavezane kose, super je jer se može nositi cijele godine i kombinirati na bezbroj načina, a ona ju je uparila s gležnjačama zmijskog uzorka. 

Malo opuštenije izdanje nosi druga djevojka. Haljina s upečatljivim uzrokom fantastično izgleda u paru s jednostavnim bijelim tenisicama. Takve tenisice i ove sezone veliki su hit, pa ako ne znate u čemu hodati cijelu jesen, predlažemo da uložite u jedne klasične bijele tenisice i nećete pogriješiti. Ovakva izdanja odlična su za popodnevnu šetnju špicom, pa čak i večernji izlazak, a cure su zaista bile prave zvijezde i ovaj pješački prijelaz poslužio im je kao prava mala modna pista. 

Pogledajte kako je bilo na snimanju nove naslovnice Dive i upoznajte našu zvijezdu - Magdu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".