Jedna u efektnim čizmama, druga u trendi tenisicama: 'Često razmjenjujemo garderobu i idemo zajedno u šoping'

Goran Čižmešija prošlog je ožujka na zagrebačkoj špici fotografirao sestre Jerković čije su nas kombinacije za prijelazno razdoblje - oduševile!
Vidi originalni članak

Iva Jerković prošle je godine bila zvijezda naslovnice našeg Diva magazina, a Goran Čižmešija prošlog ju je proljeća ulovio u društvu sestre Maje. Iva je predvodnica Zagrebačkih mažoretkinja, a Maja studira ekonomiju. Goranu su tada ispričale da su ove kombinacije odabrale jer je dan bio sunčan i topao.

- Kad je hladno, nosimo tamnije boje. Vrlo često razmjenjujemo garderobu i uvijek idemo zajedno u šoping. Po pitanju mode jedna smo drugoj najbolje kritičarke - rekle su sestre, čije su odjevne kombinacije sjajna inspiracija za ovo proljeće. 

Iva je bijele traperice kombinirala sa "zgužvanim" čizmama, klasičnom dolčevitom i traper jaknom, a stajling je upotpunila efektnom torbicom prljavo bijele boje.

Maja je odabrala odlične smeđe hlače od umjetne kože i spojila ih s bijelim tenisicama, omiljenim modelom u toploj sezoni. Kombinaciju je upotpunila bijelom košuljom i kardiganom, a i njezin je odabir bila bijela torbica s efektnim zlatnim lancem, velikim trendom posljednjih nekoliko mjeseci.

Kad je prošle veljače bila zvijezda naslovnice, Iva je otkrila da, kada je u pitanju moda, ne voli ograničenja ili nametanja, pa samim time nema ni zlatna pravila šopinga.

- Ono što mi se svidi, ako mi dobro stoji, to prolazi, pa bilo to nešto što ima 99% djevojaka ili pak 1% djevojaka. Ne volim podjelu ljudi i stereotipe po pitanju odijevanja. Sukladno vlastitim prihodima i željama, svaka je osoba jedinka za sebe. I kad bi svi na taj način gledali, bili bismo daleko bolji nego sada. Odjeću najradije biram u trgovinama jer u jednom izlasku obavim i isprobavanje i samu kupnju. Riješim i veličinu i estetiku i funkcionalnost, sve odjednom. To je ujedno i najjednostavnije. Ne volim premišljanja tipa “malo bih, malo ne bih” ili “sviđa mi se, ali...”. No moram priznati da i sama to koji put znam reći, ali to su iznimne situacije. Ponekad znam požaliti, ali na greškama se uči - ispričala je Iva tada. 

Kaubojke i gležnjače će i ovog proljeća biti zvijezda ulične mode; dodajte ove cool modele u kolekciju!

FOTO: Zara KAUBOJSKE KOŽNE ČIZMICE S VEZOM 99,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD TKANINE S BLOK POTPETICOM 39,95 EUR FOTO: Zara POLUČIZMICE S POTPETICOM OD ELASTIČNE TKANINE 29,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD KOŽE S POTPETICAMA 89,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD TKANINE S POTPETICOM GEOMETRIJSKOG OBLIKA 29,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE U STILU ČARAPE S POTPETICAMA 49,95 EUR FOTO: Zara KOŽNE GLEŽNJAČE S BLOK PETOM 79,95 EUR FOTO: Zara METALIZIRANE KAUBOJSKE KOŽNE ČIZMICE 79,95 EUR FOTO: Zara KOŽNE ČIZMICE SA ŠILJASTIM VRHOM 99,95 EUR FOTO: Zara KOŽNE ČIZMICE S POTPETICOM I METALNIM CVIJETOM 45,99 EUR FOTO: Zara ČIZMICE KAUBOJSKOG STILA OD BRUŠENE KOŽE 59,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE SA ŠIROKOM POTPETICOM I UMJETNIM BISERIMA 29,99 EUR FOTO: Zara ČIZMICE S METALIK BLOK POTPETICOM 29,95 EUR FOTO: Zara POLUČIZMICE S POTPETICOM OD ELASTIČNE TKANINE 29,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD TRAPERA S POTPETICOM 49,95 EUR

15 najboljih parfema svih vremena: Otkrijte novi ili pronađite stari mirisni favorit!
Učiteljica čiji outfit nije prošao nezamijećeno na špici: 'Zasjalo je sunce pa sam stavila malo boje, da nisam stalno u crnom!'
Isprobajte ovih dana: Nekoliko savjeta s kojima ćete i kod kuće postići savršeno isfeniranu kosu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".