Jedna u bojama proljeća, druga u crno-bijelom, a obje izgledaju savršeno!

Dvije prijateljice u lijepim su kombinacijama prošetale centrom grada
Vidi originalni članak

Bez obzira na to odaberete li crno-bijelo ili u boji, ovog proljeća nećete pogriješiti! Najbolji dokaz za to su ove dvije prijateljice koje su gradom prošetale u stylish kombinacijama

Dama na lijevoj strani odlično je spojila "boje predstavnice proljeća" - žutu i narančastu, a zna i da se suknje midi dužine ove sezone veliki hit! Njezina prijateljica "izbjegla" je boje, no njezina kombinacija nije nimalo dosadna. Hlače s uzorkom kombinirala je uz majicu s natpisom i dugački prsluk koje trendseterice već nekoliko sezona obožavaju!

Bez obzira na to koji stil volite, možete se inspirirati njima jer su nam pokazale dvije odlične, ali potpuno različite kombinacije. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".