Jedna od princeza! Kristina Krepela pojavila se u bajkovitoj haljini na premijeri Snježnog kraljevstva 2

Domaća glumica posudila je glas glavnoj junakinji animiranog filma, a sinoć ju je i utjelovila
Vidi originalni članak

Sinoć je u CineStar Areni održana premijera Disneyjevog animiranog filma 'Snježno kraljevstvo', a događaj su posjetili i brojni poznati. Među posjetiteljima se posebno istaknula Kristina Krepela koja je zablistala u ružičastoj haljini od tila i uklopila se savršeno u tematiku omiljenog Disneyjevog crtića. 

Domaća glumica u sinkroniziranoj hrvatskoj verziji posudila je glas glavnoj junakinji, Elzi, a za sinoćnju je premijeru odjenula predivnu svijetloružičastu haljinu od tila s decentnom mašnom oko struka koju potpisuje Giambattista Valli u suradnji s H&M-om, a savršeno su se uklopile i efektne srebrne sandale s remenčićem oko gležnja. Ako tomu pridodamo frizuru s romantičnim uvojcima, složit ćete se da je Kristina sinoć utjelovila modernu inačicu princeze. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".