Jedna od naših najljepših sportašica blista u chic outfitu; nosi tenisice koje trendseterice obožavaju

Antonija Mišura Sandrić točkasti sako spojila je s trendi veganskim Veja tenisicama
Vidi originalni članak

Danas je prvi dan rada frizerskih i kozmetičkih salona, a prva klijentica u jednom šibenskom kozmetičkom salonu bila je Antonija Mišura Sandrić. Našu košarkašicu stvarno dugo nismo vidjeli, a osim što se proslavila na sportskim terenima, odlično "plovi" i u modnim vodama pa nam je ponovno za oko zapela njezina odjevna kombinacija. 

Odabrala je traperice i kombinirala ih s bijelim topićem, a detalji su ti koji su ukrali pozornost i outfitu dali chic predznak - sako točkastog uzorka kombinirala je s Veja tenisicama, najpopularnijim modelom tenisica među trendsetericama, a look je zaokružila rajfom koji je veliki hit već nekoliko sezona. Tenisice slične njezinima pronašli smo na Vejinom web shopu, a dostupne su po cijeni od 99 eura, odnosno oko 750 kn. 

Točka na "i" cijele kombinacije bio je crveni ruž, a ova Antonijina kombinacija definitivno će poslužiti kao inspiracija ove proljetne sezone.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".