Jedna od naših najljepših missica pokazala zavidnu figuru u haljini s domaćim potpisom

Fani Čapalija na otvorenju frizerskog salona u Splitu blistala je u haljini iza koje stoji dizajnerica Diana Viljevac.
Vidi originalni članak

Salon Gelo koji se nalazi u sklopu Hotela Atrium u Splitu nova je it lokacija za njegu, šišanje i stiliziranje kose na kojoj su se odmah po svečanom otvorenju zatekle i brojne poznate dame, među kojima je bila i Fani Čapalija. Jedna od naših najljepših missica pokazala je odličnu odjevnu kombinaciju koja možete biti izvrsna inspiracija za formalnije prigode.

Mia je nova zvijezda naše naslovnice! Paket Dive, Večernjeg lista i Borboleta narukvice potražite za 49,90 kn:

Odabrala je asimetričnu zelenu haljinu koju potpisuje domaća dizajnerica Diana Viljevac i kombinirala je s crnim, prozirnim salonkama i clutch torbicom, a pritom je stavila naglasak na detalje na modnim dodacima.

Make up je bio sasvim jednostavan pa se Čapalija držala filozofije "manje je više" i lagani smokey eyes kombinirala s nude ružem za usne koji naglašava prirodnu ljepotu usana. Odlučila se tek za jednostavne valove u kosi koji su uvijek izvrsna ideja jer izgledaju elegantno i glamurozno.

Još odličnih izdanja Fani Čapalije možete pronaći u galeriji:

FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Vjeko Bilota

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".