Jedna od najtraženijih torbi košta više od 26 tisuća kuna: Obožavaju je svjetske trendseterice, u kolekciji je ima i Nina Badrić

Riječ je o jednom od onih maxi modela u koje stane baš sve, a prošiveni model s logom dolazi s potpisom francuskog brenda Saint Laurent.
Vidi originalni članak

Ako su torbu u kolekciju dodale svjetske trendseterice poput Zoe Kravitz, Hailey Bieber, Miley Cyrus i Sydney Sweeney, jasno je kako se radi o apsolutnom hitu. Riječ je o trenutno jednoj od najtraženijih torbi, a model Icare potpisuje francuski luksuzni brend Saint Laurent.

Predimenzionirana torba prošivenih detalja ističe se prepoznatljivim YSL logom na prednjoj strani i izrađena je od janjeće kože. Torba je dostupna na službenoj stranici brenda i njezina je cijena 3500 eura, odnosno nešto više od 26 tisuća kuna. 

Shopper modeli poput ovog ističu se svojom praktičnošću jer u njih stane baš sve za dnevne obveze, a hit model među prvima je nosila Zoe Kravitz, ambasadorica francuskog modnog brenda. Torbu je još ljetos objavila na društvenim mrežama, kad ju je uklopila u kombinaciju sastavljenu od bazičnih komada - crne dolčevite, traperica i salonki. 

Torba je lansirana još u travnju, a obilježit će i ovu jesen. Vogue piše kako iz Saint Laurenta tvrde da će ova torba biti novi kolekcionarski komad, u rangu s modnom uspješnicom brenda, modelom Le 5 à 7. 

U kolekciju ju je dodala i Nina Badrić koja je ovih dana na društvenim mrežama objavila kombinaciju upotpunjenju upravo Saint Laurentovim modelom. Na nizu fotografija iz Slovenije, maxi torba došla je u prvi plan, a pjevačica ju je uklopila u ležerno izdanje. Kombinirala ju je s dizajnerskim tajicama, bomber-jaknom i glomaznim čizmama koje se nose i ove hladne sezone. 

 

 

Agentica za nekretnine na špici se istaknula izborom hlača: Tako efektan model ne viđamo svaki dan

Ekonomistica bira haljinu kakvu na špici rijetko viđamo: 'Volim kombinirati rokersko i ženstvene komade'

Elegantna satenska haljina fantastično izgleda kad se spoji s klasičnim čizmama i vestom, baš kako je nosi studentica prava

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica u izdanju bez greške: Ovih dana prepišite fantastične ideje Maje Tedeschi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".