Jedna od najpoznatijih plus size dama otkrila veliku tajnu iza fotografija na Instagramu

Izgleda da nije uvijek sve onako kako se čini!
Vidi originalni članak

Nije tajna da su brojne utjecajne osobe na društvenim mrežama pravi majstori u manipuliranju vlastitim fotografijama kako bi izgledali mršavije, zategnutije ili uklonili bilo koji drugi nedostatak tijela.

Ali jedna od najpoznatijih plus size modela, Iskra Lawrence, tu je da nas podsijeti da nije sve uvijek onako kako izgleda na prvu. Na Instagramu je objavila nekoliko "prije i poslije" fotografija na kojima pokazuje da je prava istina zapravo daleko od onog što nam serviraju društvene mreže.

Iskra je u opisu navela kako je sve zapravo stvar poziranja, a dodala je da se nada da će ova fotografija potaknuti i druge osobe da se prestanu sramiti svoga tijela. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".