Svi je opet traže: Pamela Anderson nakon Netflixova dokumentarca zvijezda revija, sada nosila i Hugo Boss

Od ultra-elegantnog izgleda na crvenom tepihu, do pojavljivanja u prvom redu na Pariškom tjednu mode i Versaceu u Los Angelesu prošlog tjedna Pamela je uvelike zakoračila u modni svijet
Vidi originalni članak

Iako je dodjela Oscara možda bila posljednji veliki događaj u sezoni dodjela nagrada, zvijezde su se jučer vratile na reviju Huga Bossa za proljeće/ljeto 2023. u Miamiju. Naravno, pista je bila preplavljena mnogim poznatim osobama, ali iznenađenje za mnoge bila je Pamela Anderson, koja je nedavno oduševila svojim Netflixovim dokumentarcem Pamela, A Love Story.

U prostoru Herald Plaza uz obalu u Miamiju, 55-godišnja zvijezda Baywatcha otvorila je reviju u klasičnom toniranom bež kompletu. Njezin izgled sastojao se od lanenog sakoa s jednim kopčanjem i krojenog kompleta hlača, nošenog s košuljom od organze, prozirnim pletenim topom s V-izrezom i parom lakiranih salonki.

Anderson je u posljednje vrijeme doživjela niz uzbudljivih modnih trenutaka – od ultra-elegantnog izgleda na crvenom tepihu, do pojavljivanja u prvom redu na Pariškom tjednu mode i Versaceu u Los Angelesu prošlog tjedna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BOSS (@boss)

I samo nekoliko dana nakon što je na svom Instagram profilu objavio da odlazi u mirovinu, pistom je prošetao i Law Roach. To je potaknulo raspravu o tome što to točno znači. “Ne kažem da se povlačim iz mode. Volim modu. Volim poslovanje i volim biti kreativan,” pojasnio je Vogue-u na reviji. “Ono iz čega se povlačim je dio stila slavnih: biti u službi i na usluzi drugim ljudima. To je ono zbog čega se povlačim."

Najchic baloneri idealni za prijelazno razdoblje i početak proljeća:

FOTO: Zara Lepršavi baloner naboranog izgleda 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner denim 79,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 89,95 EUR FOTO: Zara Odvojiva jakna padobrasnkog kroja 49,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetna kože 69,95 EUR FOTO: Zara Baloner od tehničke tkanine s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože 59,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner s pojasom 49,99 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 69,95 EUR FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Oversize baloner 69,95 EUR FOTO: Zara Lepršavi baloner 45,95 EUR FOTO: Zara Baloner uz tijelo s petljama 79,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Dugi pamučni baloner 79,95 EUR FOTO: Zara Long satin trench coat 59,95 EUR FOTO: Zara Bazični baloner s pojasom 59,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirani kontrastni baloner 89,95 EUR FOTO: Zara Baloner od umjetne kože s pojasom 49,99 EUR

Sanja Musić Milanović uvijek poštuje pravila poslovnog odijevanja; evo što o njezinom stilu kaže modna savjetnica
Baloner poput njezinog pravi je statement komad: 'Opsjednuta sam plavom bojom, diže mi raspoloženje'
U odličnom kariranom odijelu plijenila poglede: 'Neobično je za mene da sam danas u bojama, obično sam u crnom i sivom'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".