Jedna od najpopularnijih haljina dobila je i svoju high street verziju

Pristupačnija verzija izgleda bolje i od dizajnerske!
Vidi originalni članak

Brend Self-Portrait izgradio je pravo modno carstvo na odjevnim komadima, prvenstveno haljinama, od čipke koji su stekli veliku popularnost, kako među poznatim damama, tako i među svjetskim trendsetericama. Njihove haljine odišu elegancijom, glamurom i ženstvenošću, a svi ih vole jer se, osim na damske načine, mogu kombinirati i uz komade rokerskog štiha, primjerice kožnu jaknu.

Jedan od najpopularnijih modela svakako je onaj s tankim naramenicama dužine ispod koljena koji se na Net A Porteru prodaje po cijeni od 315 eura. Napravljen je od prave čipke, a ima podstavu od poliestera, no mnoge dame ipak ne žele toliko novaca izdvojiti za takvu haljinu - zato je tu high street! 

Model koji se razlikuje tek u nijansi plave boje i cijeni pronašli smo u H&M-u, a njegova je cijena nekoliko puta, odnosno prodaje se za 70 eura. Ima podstavu od poliestera, dok je čipkasti dio napravljen od pamuka, viskoze i poliamida. S obzirom na popularnost modela, vjerujemo kako će se brzo rasprodati pa preporučujemo - trk u trgovinu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".