Jedna od najbolje odjevenih zastupnica u Saboru nosi maslinastu haljinu koju kombinira uz efektne salonke

Marina Opačak Bilić pojavila se u maslinasto zelenoj haljini te odmah privukla pažnju u Saboru.
Vidi originalni članak

Marina Opačak Bilić neslužbeno je proglašena kao jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica. Često privlači pažnju svojim kombinacijama na sjednicama, a tako je bilo i ovih dana kada se u Saboru pojavila u odličnoj zelenoj haljini koju je kombinirala uz decentne modne dodatke.

Iako je hladna sezona najčešće u znaku zagasitih, tamnih nijansi, za njih nije bilo mjesta u stajlingu Marine koja se poigrala neutralnim tonovima i efektnom nijansom maslinasnot zelene.

Saborska zastupnica stigla je u maslinasto zelenoj haljini uz koju je kombinirale elegantne salonke s neobičnim printom. Haljina je imala zanimljiv detalj otvarača duž jedne strane, kao i ovratnik koji je dodao dozu ležernosti cijelom stajlingu. Kombinaciju je upotpunila bež torbom.

Kosu je svezala u chic punđu, a look zaokružila minimalističkom šminkom koja se sastojala od nude ruža na usnama te crne olovke oko očiju.

Modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor dala nam je općeniti komentar na odjevne kombinacije u Saboru:

- Generalno gledano, kad je riječ o ženskim, ali i muškim outfitima, u saborskim klupama ističe se općenito izuzetna naklonost konzervativnom stilu. Da neki stranac slučajno krene gledati prijenost, pomislio bi da se tu nalaze ljudi staromodnih uvjerenja, odnosno to bi mu poručivala odjeća.

Prpić Znaor dodala je da saborskom stilu treba "umivanje", modernizacija i naklonost stilskoj svježini novog doba jer, ne samo da mnoge kombinacije daju starmali izgled, već odaju dojam i šalju poruku o nespremnosti na današnju modernost.

- Trendove ne trebaju pratiti u stopu, ali moderne linije blejzera, kostima i hlača svakako bi bili dobrodošli, poruka bi bila više u skladu s ovim vremenom, poručila je savjetnica.

U galeriji pogledajte najbolja saborska izdanja Marine Opačak Bilić:

FOTO: Patrik Macek/Pixsell Marina Opačak Bilić poznata je po svom savršenom poslovnom stilu, a na zadnju sjednicu stigla je u all-black kombinaciji koju je 'razbila' upečatljivim gležnjačama s uzorkom iz Mohita. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Tamnoplavo odijelo tropskog, floralnog printa uparila je s crnim cipelama na petu i crnom majicom te torbom. Riječ je o odijelu hrvatskog brenda AD Twenty. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Žuto odijelo koje je iskombinirala sa smeđim salonkama i bež torbicom s uzorkom bilo je idealan izbor za proljeće. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Bijelo odijelo vječni je klasik u poslovnom odijevanju, a Opačak Bilić odlično ga je uskladila uz crni top. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Crno odijelo nikad ne izlazi iz mode, a ovakav model sa stegnutim strukom savršen je odabir. Zastupnica ga je odlično 'razbila' torbom s uzorkom FOTO: Patrik Macek/Pixsell Marinu Opačak Bilić rijetko viđamo u haljinama, ali za sjednicu prije ljeta odabrala je kombinaciju bijele haljine, bijelih salonki i chic bijele torbe. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Efektno plavo odijelo uparila je uz crne gležnjače na nisku petu te velikom, crnom, kožnom torbom. FOTO: Patrik Macek/Pixsell U još jednoj haljini, ovoga puta u modelu koji neodoljivo podsjeća na stil kultne Audrey Hepburn. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Sjajno uparuje klasične komade u crnoj i bijeloj boji te stvara stajling koji rado prepisujemo u poslovnom odijevanju. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Marina Opačak Bilić zna da su modni dodaci ključ cijele kombinacije pa crno odijelo nadopunjuje trendi salonkama s uzorkom. FOTO: Patrik Macek/Pixsell U još jednoj ljetnoj kombinaciji zabljesnula u odijelu ciglaste boje koje je uskladila s bijelim topom, bijelim sakoom i svojom pouzdanom Guess torbom. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Klasičan crni sako upotpunila je hlačama s uzorkom pa dodala crnu kožnu torbu i klasične salonke. FOTO: Patrik Macek/Pixsell Odabirom svijetloplavih modnih dodataka dokazala je da sivo odijelo ne mora biti monotono FOTO: Patrik Macek/Pixsell Plava haljina s bijelim prugicama i klasične bijele salonke pun su pogodak za proljetni stajling FOTO: Patrik Macek/Pixsell U crvenom odijelu ni ovoga puta nije mogla proći nezamijećeno, a ponovno se drži svoje provjerene modne formule usklađivanja s bazičnim bojama, poput bijele i crne.

Sjajan stajling Olje Vori kojim se inspiriramo ovog prosinca: Biste li nosili efektne hlače koje odlično kombinira?
Zimska elegancija i modna odvažnost doktorice pravnih znanosti: 'Volim kombinacije bijele, crvene i zlatne'
Najbolji skincare pokloni za muškarce koji će ih oduševiti ovog Božića

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".