Jedna od danskih predstavnica za nastup na Eurosongu odabrala komplet sa - Zarinim potpisom!

Komplet je poseban zbog upečatljivog uzorka, a u ponudi su trenutno dostupne bluza i hlače zvonolikog kroja
Vidi originalni članak

Dansko-švedski ženski pop-rock bend Reddi predstavljao je Dansku s pjesmom 'The Show', a nama je za oko zapela odjevna kombinacija jedne od članice benda koja se na pozornici pojavila u kompletu iz Zare! Riječ je o komadima iz proljetne kolekcije koja je u dućane stigla prije koji mjesec, a u efektnom uzorku dostupne su bile hlače-trapez kroja, bluza i sako. 

Sako više nije u ponudi, no dostupni su bluza i hlače, koji u kombinaciji izgledaju jako statement i ne mogu proći nezamijećeno. Danska predstavnica kombinirala ih je s bijelim gležnjačama na platformu i tako hit odijelu dodala još jedan trendovski komad, platforme. One će obilježiti cijelu toplu sezonu, a viđamo ih na gležnjačama, sandalama, mokasinama...

Ako vam se svidio ovaj komplet, možete ga potražiti u ponudi španjolskog high street brenda - cijena bluze je 299,90 kn, a hlače zvonolikog kroja uskoro će ponovno biti na zalihama te koštaju 299,90 kn. 


 

Njezini modni odabiri svaki put izazovu niz pozitivnih komentara: Poduzetnica odlično spaja poslovni i sportski stil

Besprijekorno izdanje Maje Tedeschi: 'Ovu sam kombinaciju odabrala jer je proljeće, zato sam ubacila plavu boju i lepršave komade'

Ni Vanna nije odoljela najpopularnijim cipelama ovog proljeća: Fantastično ih kombinira uz šljokičastu mini-haljinu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".