Jedna klasična torba i dva vrhunska outfita - koja kombinacija vam je bolja?

Naš Goran Čižmešija fotkao je jednu baš stylish damu!
Vidi originalni članak

Helga Zeneral ekonomistica je i direktorica tvrtke "Sretni stanovi", a naš ju je Goran Čižmešija u gradu fotkao čak dva puta! 

U obje kombinacije imala je jednu neobičnu poveznicu - Chanel torbu. Kažemo neobičnu jer se radi o dva različita izdanja, ležernom i formalnije, a u oba se uklopila - savršeno!

U "ležernijem" izdanju s kariranom haljinom koju potpisuje Marni nosi Twin Set kaput i Michael Kors čizme, a za tu je kombinaciju rekla:

Ovu haljinu sam odjenula jer je udobna i topla, a vojničke čizme sam obula kako bi mi bilo praktičnije obaviti sve tokom prebukiranog dana.

Ova ekonomistica isfurala je i uzorak kojeg se većina boji nositi - haljinu leopard uzorka koju potpisuje Blumarine. Kombinirala ju je s bundom Twin Set i Valentino cipelama, a otkrila je povod ovakvog stylinga:

Htjela sam izgledati svečano, ali umjereno na promociji moje kćeri povodom magistarske diplome.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".