"Jedino što želimo od vjenčanice je da u njoj možemo plesati cijelu noć!"

Otkrijte kako su se zabavile čitateljice na prvoj u nizu "Večeri s dizajnerom!" uz Sandru Haddad, Prahir zlatarnicu i Avon
Vidi originalni članak

Kako bismo im barem malo pomogli, organizirana je prva u nizu "Večeri s dizajnerom" na kojoj su glavne zvijezde bile upravo mladenke, ali i Sandra Haddad, domaća dizajnerica vjenčanica koja je tri dame savjetovala, ali i otkrila koji su najpopularniji krojevi vjenčanica:

Najpopularnije su vjenčanice A kroja s korzetom kao gornjim dijelom jer pristaju svim ženama. Danas su sve popularnije vjenčanice u nijansama off white, šampanjca i pudera jer ističu crte lica, boju kose i očiju, više nego što to rade bijele vjenčanice.

Sandra je naglasila kako mladenke trebaju obratiti pozornost na to da u haljini mogu plesati cijelu noć:

Mora biti ugodna i lagana za nošenje te se u njoj morate osjećati slobodno i moći nesputano kretati. Trebala bi istaknuti prednosti, a sakriti nedostatke. Ipak, najvažnije je da se osjećate posebno i da vas već sama pomisao na vjenčanicu čini sretnom!

A tri Divine čitateljice koje su imale priliku doznati što odabrati za sebe bile su Patricija Schaller, Tea Hren i Alma Garibović. Njihove se želje oko ceremonije vjenčanja razlikuju, no zajedničko im je da žele - zablistati!

"Najsvježije" zaručena od tri dame je Tea Hren koju je zaručnik zaprosio na njezin rođendan desetak dana prije druženja s dizajnericom.

Budući da ima novopečeni status zaručene, još uvijek nije stigla razmišljati o svadbenim detaljima pa joj je i ovo prvi put da je bila u salonu vjenčanica. Ipak, u jedno je sigurna:

Želim vjenčanje u svibnju kako bi se moglo održati na otvorenom, a najvažnije je da bude jako romantično. O vjenčanicama nisam još razmišljala i tek moram vidjeti što mi pristaje, a to neće biti jednostavno s obzirom na to da sam jako izbirljiva.

Druga je dama Patricija Schaller kojoj veliku ulogu u planiranju vjenčanja igra i osmomjesečna beba. Naime, ona i muž vjenčali su se kod matičara i odlučili pričekati s ceremonijom dok beba ne naraste.

Vrijeme je prolazilo i konačno je došlo vrijeme za planiranje tog velikog dana. Patricija je rekla: 

Još uvijek ne znam kakvu bih vjenčanicu, a teško mi je odabrati jer mi se sviđa. Zapravo, jedino mi je bitno da u njoj mogu plesati, a što se tiče svadbe, voljela bih da bude kad je vani toplo, no ništa još nemamo isplanirano.

I dok Tea i Patricija još uvijek nemaju sve razrađeno, treća buduća mladenka Alma Garibović, otkrila nam je brojne detalje s vjenčanja koje će se održati 7. srpnja:

Vjenčat ćemo se na otvorenom, ali vjenčanje neće biti tradicionalno. Zamislili smo ga skroz opušteno, nećemo imati nikakve rituale, čak ni bacanje buketa! Jedino što smo ostavili od svih rituala je prvi ples, ali i u to smo uključili svoje prijatelje pa neće biti klasično. Govoreći o vjenčanici, želim čipkasti model koji će pratiti liniju mog tijela, a jedini je uvjet da u njoj mogu plesati!

Alma je vrlo zadovoljna svime što su do sad isplanirali, no potiho priznaje kako bi najradije negdje daleko otputovala s budućim mužem i kumovima te se tako vjenčala.

A, prema riječima dizajnerice, upravo je takva vrsta vjenčanja u posljednje vrijeme najpopularnija:

Jako su mi zanimljiva neobična vjenčanja koja mladenke danas sve više organiziraju. Od vjenčanja na Velebitu preko vjenčanja na jedrilici pa sve do egzotičnih destinacija poput Sejšela i Mauricijusa.

Međutim, bez obzira na lokaciju, ipak je najvažnije biti okružen dragim ljudima, ali i osjećati se posebno.

A toj čaroliji svakako može pridonijeti i Prahir zlatarnica koja u svojoj ponudi ima sve što budući supružnici mogu poželjeti. Bez obzira na to radi li se tek o ideji ili gotovom proizvodu u zlatarnici, Prahir će ispuniti želje, ali i svim zainteresiranima odgovoriti na svako pitanje.

Iako u svojoj ponudi imaju sve, od decentnog do raskošnog nakita, uz dizajn Sandre Haddad nekako najbolje odgovaraju klasični biseri, ali i vintage naušnice i prstenje, nešto poput onih koje su nosile naše bake, a izgledom podsjećaju na šibenske botune.

A što je vjenčanje bez savršenog mirisa? U Avonu su svjesni činjenice da mladenka ne može izreći sudbonosno "da" bez maštovite mirisne kombinacije pa su predstavili "Eve Duet EdP", miris stvoren za svaku ulogu koju žena u životu igra. Riječ je o parfemu koji se sastoji od osvježavajućeg i razigranog voćnog mirisa te senzualnog i zavodljivog cvjetnog-drvenastog mirisa pa ga svaka žena može kombinirati ovisno o tome kako se osjeća na svoj veliki dan.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".